"TULE YLI JA AUTA KANSSAMME MOSAMBIKISSA!"

MOSAMBIKIIN ja muualle Afrikan kaakkoisosiin iskeneen hirmumyrsky Idain tuhon laajuus on yllättänyt kaikki.

Tähän mennessä on kerrottu yli 200 ihmisen kuolleen ja lähdes 350 000 ihmisen henki on vaarassa. Yleisimmin esitetty arvio on, että kuolleita on tuhansia. Tilanne on hirvittävä, sillä esimerkiksi Helsingin kokoisesta Beiran kaupungista on tuhoutunut 90 prosenttia.

Beiran katastrofaalisesta tilanteesta raportoi ystävämme Rodney ja Annie Hein näin: ”Ruumiita ajelehtii joen vietävinä kaikkialla. Emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että ihmisiä roikkuu yhä puiden oksilla. Nämä ihmiset täytyy pelastaa nopeasti. He yrittävät pysyä hengissä tulvamassojen vyöryessä heidän allaan. Aika käy vähiin, osa ihmisistä ovat liian heikkoja ja putoavat veteen ja hukkuvat virtaan.”

Raportit Mosambikista ovat kuin suoraa kauhuelokuvasta. Emme voi pelastaa kaikkia, mutta voimme pelastaa satoja. Jessica ja Jouni Rantanen ovat Missiomaailman lähettämänä tällä hetkellä Mosambikissa koordinoimassa avustustyötämme lähetyslauttamme toiminta-alueella. Missiomaailma on sitoutunut ruokkimaan ja auttamaan 7 kylää.  Hirmumyrsky ei osunut suoraan toiminta-alueellemme, mutta rankkasateet ja tulvat veivät kaiken mennessään. Rankkasateet ja tulvavesi nousivat keskellä yötä ja ihmiset joutuivat pakenemaan kodeistaan. Monet näistä kylistä on tuhoutunut lähes kokonaan. Näille alueilla valtion taholta ei ole tullut apua.

Nämä ihmiset tarvitsevat ruokaa ja suojaa. Myös sairaudet leviävät alueella nopeasti. Kiitämme kaikki ystäviämme, jotka olette lähteneet tukemaan hätäaputyötämme alueella. Vetoan kristittyihin Suomessa: ”Tule yli ja auta kanssamme hädässä eläviä mosambikilaisia!”

 Kiitos lahjastasi.

 

 Markus Korhonen
Toiminnanjohtaja
Missiomaailma ry
Voit lahjoittaa hätäapuun TÄSTÄ.

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi vieressä olevista painikkeista. Käytä viitettä 4475.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

0600-94722

 

(10,26 €/puhelu + pvm)