Revolution

Evankeliumia, räppiä ja hodareita - nyt tavoitetaan Suomen nuoret kuulemaan elävästä Jumalasta

Missiomaailma ja Silaseurakunta kokoavat porukan yhteen tavoittamaan nuoria Revolution tapahtumassa 30.3.2019
“Mitä jos sen sijaan, että keskittyisimme vain jo uskossa oleviin nuoriin,
lähtisimme tavoittamaan niitä, jotka Evankeliumia, råppiä ja hodareitaeivät vielä tunne Jeesusta”
– Atro Hietala
 
Syksyllä 2018 Hollannissa pidettiin Europe Shall Be Saved -summit, jonka näkynä on nähdä 100 miljoonaa ihmistä pelastuvan Euroopassa. Tapahtumassa kävivät myös Atro Hietala (Missiomaailman ylistyspastori) ja Andrei Hinkonen (Silaseurakunnan pastori). Tapahtumassa kuultiin valtavia todistuksia nuorten liikehdinnästä Budapestissä, Unkarissa sekä Ukrainassa mm. 30 henkilön nuorten rukousilloista, jotka kasvoivat 3 000 henkilön suuruisiksi tapahtumiksi. Nuoret kokoontuivat torstaisin yliopistobileiden sijaan rukoilemaan ja ylistämään Jeesusta. Nämä todistukset puhuttelivat ja rohkaisivat monia, sekä resonoivat myös sen näyn kanssa, mitä Atro on kantanut nuorista jo pitkän ajan.

 

– Ajattelin; jos tällaista voi tapahtua Budapestissä, miksei myös meillä täällä Suomessa. Aloin juttelemaan asiasta Andrein kanssa ja huomasimme, että sydämellämme paloi sama asia; tavoittaa Suomen nuoret, jotka eivät vielä tunne Jumalaa, Hietala kertoo. Pian Missiomaailma ja Silaseurakunta kokosivat yhteen tiimin, jolle he saivat jakaa tämän näyn ja Revolution -tapahtumien ja iltojen suunnittelu alkoi.
 
Rakkauden vallankumous, Viva la Revolution!
 
Ensimmäinen Revolution tapahtuma pidetään Malmin peruskoululla 30.3.2019. Tapahtumien teemana on julistaa nuorille yksinkertaista evankeliumia, todistuksia Jumalan ehdottomasta rakkaudesta, joka muuttaa kaiken. Revolution tapahtuman avulla nuorille voidaan välittää sitä rakkautta tavalla, jonka he ymmärtävät. Ohjelmaan sisältyy monia musiikki- ja rap-esityksiä: mm. rap-artisti Eikón, joka tulee esittämään omia kappaleitaan sekä houseband, joka soittaa raikasta, nuorekasta ja elektronista ylistysmusiikkia. Paikalle pystytetään myös hodarikoju, josta nuoret voivat hakea pientä purtavaa. Illan päätteeksi arvotaan vielä elokuvalippuja ja AirPodsit. Tapahtumaa edeltävinä päivinä on tarkoitus tehdä hauskoja tempauksia kauppakeskus Novassa ja kierrellä lähistöllä tavoittamassa nuoria.
Revolution -tiimi rohkaisee lukijoita olemaan osa nuorten liikehdintää Suomessa ja tässä on siihen kolme tapaa:

 

  1. Pyydämme rukoustukea: rukoilkaa Revolution tapahtuman puolesta, jotta tapahtuman järjestelyt menisivät hyvin ja mahdollisimman moni nuori saisi antaa elämänsä Jeesukselle

  2. Voit olla mukana toteuttamassa tapahtumaa lahjoittamalla
    FI25 1146 3001 0168 04, viite 4624 (nuorisotyö)
  3. Kerro tapahtumasta eteenpäin. Jos olet 12-18 vuotiaan lapsen huoltaja, rohkaise häntä tulemaan 30.3.2019 Malmin peruskoululle Revolution tapahtumaan pitämään hauskaa, tutustumaan uusiin ihmisiin, nauttimaan rap-musiikista ja kuulemaan evankeliumia.
Atro Hietala