Pakistan

UNOHDETUSTA RAKASTETUKSI

LAPSET MUUTTAVAT VIHDOIN HAUTAUSMAALTA UUTEEN KOTIIN

Viime syksynä vierailin koulumme oppilaiden kodeissa Lahoressa. Yksi järkyttävimmistä hetkistä oli vierailla hautausmaalla, joka oli ison mustan portin takana. ”Mitä, miksi menemme hautausmaalle”, kysyin. Minulle vastattiin: ”Hautausmaalla asuu koulumme oppilaita”. Hetki oli minulle järkytys. Minulle vierailu hautausmaalla oli karmea kokemus keskellä päivää. En voi kuvitellakaan, miltä siellä eläminen voi tuntua kun on pimeää.

Syksystä lähtien olemme yrittäneet ratkaista tilanteen, miten voisimme siirtää lapset uuteen turvalliseen paikkaan ja tarjota heille hyvän kodin. Monien vaiheiden jälkeen meille avautui vihdoin mahdollisuus toteuttaa heidän muutto pois hautausmaalta. Tarvitsemme tähän projektiin pikaisesti vielä 3000 euroa. Voisitko sinä olla mukana mahdollistamassa tämän muuton toukokuun aikana?

Onko sinulla sydäntä näitä lapsia kohtaan? Haluatko auttaa Lahoren köyhimpiä lapsia saamaan koulutuksen tai kodin? Tule yhteistyöhön kanssamme unohdettujen lasten puolesta.

Koulumme rehtori Sana Sarif tapasi tämän lukuvuoden alussa Pakistanin pääministerin siskon, Alema Khanin. Alema oli vaikuttautunut koulumme tekemästä työstä ja antoi yhden neuvon. ”Tehkää parhaanne edelleen. Näistä lapsista ei voisi uskoa, että he kuuluvat Lahoren köyhimpiin perheisiin”. Rehtori Sana vastasi: ”Jokainen koulumme lapsi on taustastaan riippumatta yhtä arvokas ja koulutuksen arvo on lapselle mittaamaton.”

Kiitos jokaiselle esirukoilijalle ja lahjoittajalle – saamme olla tukemassa Pakistanissa hanketta joka on tullut suoraan Jumalan sydämeltä!

HAASTAMME MISSIOMAAILMAN YSTÄVIÄ TUKEMAAN TÄTÄ PROJEKTIA 50 TAI 100 EUROLLA.

Tue Pakistanin työtä

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi vieressä olevista painikkeista. Käytä viitettä 4417.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

0600-94722

 

   (10,26 €/puhelu + pvm)