EXODUSTYÖN PÄÄSIÄIS -KAMPANJA

Israel-työmme johtajapariskunta Ella ja Dima Brodkin palasivat juuri Siperian matkalta takaisin Bershevaan, Israeliin. He palvelivat eri seurakunnissa julistustehtävissä ja kokosivat juutalaisia yhteen kertomaan Israelin tilanteesta

Matkan tarkoitus oli rohkaista seurakuntia ja ennen kaikkea juutalaisia valmistautumaan exodukseen. Monissa seurakunnissa Venäjällä ei ole tarpeeksi tietoa siitä, mitä Raamattu opettaa asiasta. Sen takia on erittäin tärkeää, että Venäjällä järjestetään seminaareja juutalaisten paluumuuttoon liittyen.

Ella ja Dima menevät pian Armaviriin Etelä-Venäjälle, jossa on merkittävä juutalainen yhteisö. Armaviriin on suunnitteilla nyt seminaari juutalaisille, jotka haluavat muuttaa Israeliin. Krasnodarin alueella on yhteyshenkilö, joka on tehnyt pitkään työtä ja tuntee laajasti alueen uskovat ja seurakunnat. Hän tuntee myös hyvin juutalaisyhteisön tilanteen alueella.

Missiomaailma on päättänyt tukea Pääsiäiskampanjalla seuraavaa Diman ja Ellan koulutustapahtumaa. Tavoitteemme on olla auttamassa ihmisiä lähtövalmisteluissa ja myös välittömästi, kun maahanmuuttajat saapuvat Israeliin. Tämä on taloudellisesti iso projekti, johon tarvitsemme kaikkien Missiomaailman ystävien tuen. 

Haastamme ystäviämme lahjoittamaan tähän 
exodus-pääsiäiskeräykseen 25 tai 50 euroa. 

 

 Kiitos lahjastasi.

 

 Markus Korhonen
Toiminnanjohtaja
Missiomaailma ry
Voit lahjoittaa kampanjaan TÄSTÄ.

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi vieressä olevista painikkeista. Kiireellinen tarve viite 123 ja Israel-työn 4310.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

0600-94722

 

(10,26 €/puhelu + pvm)

Missiomaailma ry, PL 27, 01511 Vantaa