KOTIMAAN TYÖNJOHTAJAT

SARI JA ARI ESITTÄYTYY

Olen Ari Kuokka ja yhdessä vaimoni Sarin kanssa palvelemme Missiomaailmassa.

Viimeisen vuoden aikana meillä on ollut mahdollisuus oppia tuntemaan toinen toisemme paremmin, eheytymään avoimuuden kautta, ystävystymään ja mikä parasta, synnyttämään jotakin ihan uutta Jumalan kanssa. Teimme myös muutoksia tiimin sisällä ja kohdistimme toimintaa omien lahjojen ja näkyjemme mukaisesti, samalla pyrkien toimimaan koko ajan yhtenä tiiminä, perheenä.

Markus Korhonen keskittyy entistä enemmän käytännön lähetystyötoimintaan ja minä yhdessä vaimoni kanssa Suomi-työhön, mutta koko ajan koko tiimi on mukana kaikessa toiminnassa. Vähintään kerran viikossa kokoonnumme yhteen jakamaan, ylistämään, rukoilemaan ja suunnittelemaan.

Suomi-työ käsittää tänä vuonna vierailut toisissa seurakunnissa, jossa tiimimme vastaa kokousten käytännön osuudesta ylistyksestä loppurukoukseen. Vastaanotto on ollut aivan mahtavaa. Toisena, mutta ei todellakaan vähäisempänä, Suomi-työnä on Missiomaailman omien ”Speak Revival” -tilaisuuksien käynnistyminen Kalasatamassa Cityseurakunnan tiloissa, jossa pidimme ensimmäisen tilaisuuden la 1.9.

Tilaisuudet jatkuvat nyt aluksi kerran kuukaudessa, mutta kun palo on itsellämme kova, niin eiköhän niitä pidetä jossakin vaiheessa useammin. Kolmantena, Suomi-työ käsittää vierailevien ylistäjien ja julistajien Suomeen tuomisen ja tilaisuuksien järjestämisen. Tähän liittyen asioita on menossa, mutta aikataulut ovat vielä avoinna.

Itselleni on erityisen tärkeää ihmisten väliset suhteet, mutta erityisesti muiden ihmisten kohtaaminen rehellisesti ja sydämen rakkaudesta. Sydämen rakkautta ja iloa haluamme toteuttaa myös tiimissämme, jotta siitä tulee luonnollinen Jumalan tahdon mukainen toimintamalli ja erityisesti kaikessa siinä toiminnassamme, jota teemme Suomessa ja muualla maailmassa, mm. lähetyskohteissa, omia luonnollisia perheitä unohtamatta.

Mukavaa syksyn odotusta sinulle ja tervetuloa tutustumaan Missiomaailman toimintaan paikan päällä tai netin kautta.

 

Sari Kuokka:

Mietiskellessäni miten voisin kuvailla itseäni, niin mieleeni tulee ensisijaisesti, että olen Jumalan tytär, Jeesuksen seuraaja, vaimo ja äiti. Olen saanut seurata Jeesusta liki 20 vuoden ajan ja näin jälkikäteen ajatellen Jumalan johdatus on ollut uskomatonta! Välillä tie on ollut helppoa ja välillä haastavampaa, mutta kuitenkin aina siunattua.

Iloitsen siitä, että Jumala on johdattanut minut sekä mieheni Arin palvelemaan Missiomaailmassa. Sydämeni palo on tuoda taivasta maan päälle ja  nähdä ihmisiä parantuvan ja pelastuvan! Sitä kautta myös saamme kokea herätyksen, joka lähtee meistä kaikista.

Olemme käynnistäneet Helsingin Kalasatamassa Citykirkossa Speak Revival -illat. Olen innoissani mitä Jumala on tekemässä ja tulee tekemään. Tässä tiimissä on hyvä toteuttaa Jumalan tahtoa! Tiimimme on kasvanut yhteen yhdeksi pieneksi perheeksi 

( joka varmasti laajanee!), ja tästä perheyhteydestä on hyvä ponnistaa yhdessa eteenpäin Jumalan suunnitelmassa. Sydämelläni on, että myös jokainen paikalle tulija saisi kokea Pyhän Hengen läsnäolon ja muuttavan voiman. Kaikki olemme Jumalan lapsia, yhtä perhettä. Ja tämän tosiasian haluan myös jokaisen paikalle tulijan kokevan.

Siunausta, lisääntyvää Jeesuksen läsnäoloa kaikille ja nähdään!

KOTIMAAN KALENTERI

TULEVIA TILAISUUKSIA