Joululahjasi muuttaa orpokodin joulun

Chandan 11 v

Orissa Intia

Deborah-kodin joulujuhla viime vuonna tavoitti koko kylän.​

”Viime vuoden joulu on paras muisto, mikä minulla on. En koskaan unohda sitä, kun sain ensimmäistä kertaa viettää joulua. Olen toivonut ja rukoillut, että se tapahtuisi tänäkin vuonna.” Deborah-kotimme 11-vuotias poika Chandan kertoo.

Chandan muistaa yhä viime vuoden joulujuhlan, joka oli mahdollista järjestää Jeyporen kaupungissa orpokodin naapurustossa. ”Monet voivat ajatella, että joulun viettäminen orpokodissa hindulaisuuden keskellä olisi kamalaa” hän sanoo, ”mutta meitä rakastavien suomalaisten johdosta sekä vapaaehtoisten ja henkilökuntamme avulla, siitä tuli aivan erityinen. Saimme uudet vaatteet, meillä oli upea juhla ja hyvää syötävää. Se oli koko viime vuoden kohokohta”. Chandan kertoo silmät loistaen.

Sinun lahjasi johdosta Chandan ja muut hänen kaltaisensa lapset Intian orpokodissa saivat viime vuonna joulun, joka ei koskettanut ainoastaan heitä, vaan koko naapurustoa. Hindulaiset eivät vietä joulua ja heitä kiinnostaa valtavasti, mistä laajalti ympäri maailmaa vietetyssä joulussa on kyse.

”Joulu on vuoden paras aika tavoittaa kaupunkiamme evankeliumilla”, työmme johtaja Wararaju kertoo. ”Deborah-kodin naapurustoa ja muita kaupunkilaisia kiinnostaa valtavasti, miksi joku välittää näistä hylätyistä lapsista ja miksi he ovat nyt niin onnellisia. He haluavat tulla katsomaan.”

Kun kerromme, että Suomessa on Intian lapsia rakastavia ihmisiä, he haluavat tietää uskostamme enemmän. Tämä avaa meille mahdollisuuden kertoa heille evankeliumia. Lastemme silmistä näkyy, etteivät he enää ole orpoja, vaan heidän elämässään on rakastavia ihmisiä ja Taivaan Isä.” pastori Wararaju kertoo.

Voitko sinä olla mahdollistamassa jälleen Chandanin ja sadan muun hänen kaltaisensa jouluilon? Sinun avullasi siitä tulee mahdollista.

Intian lasten toivelista

O    Uusia ehjiä vaatteita

O    Hygieniatarvikkeita

O    Ruuat joulujuhlaan

O    Pieniä leluja lapsille

O    Pelejä ja makeisia

Jaa joululahjasi 12.12. mennessä joulukampanjan viitteellä 7825, mieluiten jo tänään, jotta voimme tehdä orpokodin joulusta Taivaan Isän juhlat!

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi  pankkien painikkeista. Käytä viitettä 7825.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

 

(10,26 €/puhelu + pvm)

0600-94722

Missiomaailma ry, PL 32, 33401 Tampere