TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET​

Kuulin kertomuksen nuoresta Lester Sumrallista, joka meni vierailulle tunnetun julistajan Smith Wigglesworthin kotiin 2. maailmansodan aikana Lontoossa. Hän oli ottanut mukaansa sanomalehden, jossa oli päivitetty tilanne siitä, mitä sotarintamalla tapahtui. Tilanne oli kauhea, eikä Britannialla ollut raportin mukaan juuri toivoa. Wigglesworth ilmoitti heti ovella, ettei Lester pääsisi hänen kotiinsa sisälle, ennenkuin hän olisi heittänyt pois sanomalehden, jota Smith kutsui ”paholaisen valheeksi”. Hän oli päättänyt lukea sanomalehtien sijaan vain Raamattua.

Huolimatta median maalaamista huonoista uutisista liittyen koronarajoituksiin, talouden kehitykseen tai mellakoihin maailmalla, me Missiomaailmassa uskomme, että vuosi 2021 tulee olemaan voittoisa evankeliumille. Raamatullinen toivo on varmaa luottamusta Jumalan hyvyyteen. Jumalan hyvyys voi kohdata myös niitä, jotka eivät sitä millään ”mittarilla” ansaitsisi. Tässä lehdessä saat lukea ihmeellisen todistuksen iranilaisesta palkkamurhaajasta Mustaqista, joka kuuli Raamatun salakuljettajan suusta sanat: ”Jumala on rakkaus ja Jeesus rakastaa sinua”. Nämä sanat muuttivat Mustaqin elämän ja ”toivottamasta tapauksesta” tuli toivon välittäjä.

Pyhä Henki toimii vahvasti tällä hetkellä lähetyskohteissamme Intiassa, Pakistanissa, Iranissa ja Libanonissa. Nämä ovat valtioita, joiden hallinnot suhtautuvat perinteisesti vihamielisesti evankeliumin julistamiseen. Monissa paikoissa poikkeuksellinen tilanne maailmalla on avannut mahdollisuuden kristityille laajentaa vaikutusalaansa. Tämä johtuu siitä, että ihmiset ovat epätoivoisia ja haluavat kuulla, onko heillä enää toivoa. Esimerkiksi Libanonissa yli 60 prosenttia kansasta elää köyhyysrajan alapuolella tällä hetkellä, maa ei ole onnistunut muodostamaan toimivaa hallitusta ja valuutta sukeltaa rajusti. Toivottaman tilanteen keskellä toimii kuitenkin pastori Chadyn seurakunta, joka ruokkii nälkäisiä, käy tapaamassa orpoja ja leskiä ja hoitaa haavottuneita. Samalla sadat ihmiset ovat vastaanottaneet Jeesuksen ja monet ovat saaneet kokea ihmeparantumisen Jeesuksen nimen kautta.

Uusimmassa lehdessä olevat yksittäiset todistukset edustavat kymmeniä, jopa satoja samanlaisia todistuksia, jotka ovat tapahtuneet tukesi ja rukouksiesi kautta. Rohkaisemme sinua jatkamaan toivon välittämistä yhä runsaammin. Rukoilemme puolestasi ja haluamme korostaa sitä, että sinä olet olennainen osa Missiomaailman tiimiä. Kiitos!

Markus Korhonen

Toiminnanjohtaja 
 
 

Markus ja Marjaana Korhonen toivottavat hyvää alkanutta vuotta 2021!