Joulukampanja 2020

Lähetyslapset iloitsevat joulusta!

Joulusta on tullut lähetyskenttiemme lasten suosikkiaika koko vuodesta! Vaikka lapset asuvat maissa, joissa joulu ei ole perinteinen juhla, he ovat oppineet tuntemaan Jeesuksen syntymän merkityksen. Tästä kuuluu kiitos teille rakkaat lähetystyön tukijat. Lapset Intiassa sekä Pakistanissa ovat saaneet edellisvuosina joululahjapaketit, jotka on lahjoitettu Suomesta, ostettu kohdemaissa ja kääritty joululahjapapereihin ennen joulujuhlan alkua.

Voitko nähdä sen ilon lapsen kasvoilla, kun hän saa joululahjan ja ymmärtää, että Jumala todella näkee hänet ja välittää hänestä! Jokaisen joululahjan kautta, on se sitten uusi vaatekerta tai koulutarvike, Jeesuksen rakkaus vaikuttaa lahjan mukana erityisellä tavalla joulunaikana, ei ainoastaan lahjan saajalle, mutta myös heidän perheilleen. Siunauksella on moninkertainen vaikutus koko yhteisöön, kun Jumalan omat jakavat rakkautta eteenpäin. 

Joulukuussa tuemme erityisesti Pakistanissa ja Intiassa tehtävää lapsityötä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana tuomassa joululahjoja ihanille lapsille, joilla ei ole juuri mitään. Kohdemaan henkilökunta, jotka tuntevat lapset, hankkivat lahjat, jotta jokainen saa tasapuolisesti hänelle sopivan ja tarpeellisen lahjan, eikä kukaan jää ilman. Joululahjat lapsille hankitaan kohdemaassa ennen joulua, jonne lähetämme varat. Haluamme olla mahdollistamassa satojen lapsien jouluilon – Sinun avullasi siitä tulee mahdollista.


Joulukeräyksen 2020 varat käytetään Intian ja Pakistanin lähetyskohteissa seuraaviin lahjoihin:

O    Uusia ehjiä vaatteita

O    Hygienia- ja koulutarvikkeita

O    Ruoat joulujuhlaan

O    Pieniä leluja, pelejä ja makeisia

Kiitos, että teet tästä joulusta unohtumattoman lähetyskentän lapselle viitteellä 7825!

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi vieressä olevista painikkeista. Käytä viitettä 7825.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

 

(10,26 €/puhelu + pvm)

0600-94722

Missiomaailma ry, PL 32, 33401 Tampere