Libanon

Sinun lohdutustasi tarvitaan nyt Beirutissa!

Beirutin satamassa räjähti 4. elokuuta 2750 tonnia ammoniumnitraattia aiheuttaen valtaisat tuhot. Räjähdyksen seurauksena 190 ihmistä kuoli, 6500 ihmistä haavoittui ja noin 300.000 ihmistä menetti kotinsa, joista 100.000 on lapsia.

Ystävämme, pastori Chady El Aouad, johtaa 600 hengen Abundant life -seurakuntaa, joka sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä Beirutin satamasta. Hänellä oli 4. elokuuta syntymäpäivä, eikä sen johdosta ollut kirkolla kun räjähdys tapahtui. Juhla pelasti todennäköisesti hänen henkensä.

Rajähdyksen jälkeen ihmiset ovat olleet syvästi järkyttyneitä ja traumatisoituneita. Huolimatta tuhosta, kärsimyksistä, turhautumisesta, valtavista taloudellisista ja terveydellisistä ongelmista, olemme lähteneet seurakuntana nyt liikkeelle, pastori Chady kertoo.

Olemme organisoineet 100 hengen tiimin, jotka päivittäin kohtaavat räjähdyksessä kotinsa me-nettäneitä ihmisiä. Seurakunta jakaa 1000 annosta ruokaa päivitäin näille kaikkensa menettäneille ihmisille. Jokaiselle halukkaalle lahjoitetaan myös Uusi Testamentti. Raamatun sana yhdessä Pyhän Hengen kanssa voi muuttaa Libanonin.

Missiomaailma haluaa seistä pastori Chadyn ja hänen seurakuntansa rinnalla. Olemme lähettäneet jo taloudellista tukea seurakunnalle ja pyydämme nyt Missiomaailman ystäviä osallistumaan tähän hätäapukeräykseen runsailla lahjoituksilla. 

Kiitos rukouksistasi ja lahjastasi!

Markus ja Marjaana Korhonen

 
 
 
 

Osallistumalla Missiomaailman hätäapukeräykseen tuet Beirutin räjähdyksen uhreja fyysisessä ja hengellisessä hädässä. Kanavoimme avun Abundant life -seurakunnan kautta, joka ruokkii 1000 ihmistä päivittäin, vierailee sairaaloissa, jakaa Raamattuja, lohduttaa ja rukoilee ihmisten puolesta. Voit lahjoittaa hätäapua tilisiirron viitteellä 4637 TÄSTÄ kiitos lahjastasi!

Pastorit Chady ja Zeina uskovat, että Jumala haluaa tuoda herätyksen Libanoniin. Nyt on aika osoittaa tälle kansalle Jumalan rakkautta. Tuhkasta nousee Libanonin uusi aamu