Dominikaaninen tasavalta

slummikoulu ruokkii nälkäisiä

Kiitämme Jumalaa Hänen suuresta armostaan. Silloinkin, kun ympärillämme tapahtuu ikäviä asioita, saamme kuulla Hänen äänensä sanovan: ”Älä pelkää, sillä Minä olen sinun kanssasi”. Meitä ja koko maailmaa on ravisteltu kuluneen kevään aikana, mutta Jeesuksen kanssa saamme olla rauhassa myrskyn keskellä. 

Dominikaanisessa tasavallassa koronavirus-tilanne on normalisoitumassa ja paikat ovat juuri alkaneet aueta. Koulut olivat koko loppukevään suljettuina. Uusi lukukausi on näillä näkymin alkamassa elokuussa normaalisti. 

Sosúan alueen tärkein elinkeino on turismi, joka on kärsinyt eniten koronaviruksesta. Todella monet ovat joutuneet työttömiksi, myös monet slummikoulumme oppilaiden jo ennestään köyhyydessä elävät vanhemmat. 

Kiitos työmme ystävien ja oppilaidemme kummien anteliaisuuden, olemme pystyneet antamaan ruoka-apua 26 eniten apua tarvitsevalle perheelle koronan aikana. Tarve on suuri edelleen. Kiitämme Jumalaa tästä avusta, Hän tulee palkitsemaan anteliaisuutenne. 

Hänen rakkaudessaan,

Evely Peniche 

Sosúan slummikoulun rehtori

 
 

Lapset kävivät kotikoulua korona-aikana

Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikoilla sijaitsee Sosúan kaupunki. Sosúalla on suuri slummialue, jonka keskellä toimii Ninito D’amor, rakkauden turvaverkko -niminen kristillinen slummikoulu. Koulun oppilaissa on kodittomien ja vähäosaisten perheiden lapsia.
Korona-aikana myös slummikoulu jouduttiin sulkemaan ja lapset opiskelivat kotona. Monet perheet joutuivat ahdinkoon ja lapset näkivät nälkää. Sen tähden perustettiin ruoka-apu, jota jatketaan edelleen.

sosua

Tue slummikoulua!

Jos haluaisit alkaa kummiksi slummikoulun lapselle, lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen kummilapset@missiomaailma.fi niin lähetämme lisätietoa. Voit myös tukea koulun työtä viitteellä 8882.