Intia

deborah -kodilla koronaa

Intia on noussut koronavirustartuntojen määrässä maailman maista kolmanneksi. Enemmän tartuntoja on todettu vain Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Deborah -kodin lapsistamme osa on sairastunut myös koronaan.

Terveysviranomaiset kävivät testaamassa kodillamme kaikki lapset ja vaativat välittömiä toimenpiteitä, joiden avulla taudin leviämistä yritetään estää. Nämä toimenpiteet aiheuttavat kodillamme paljon lisävaivaa ja myös kustannuksia. Varaudumme myös siihen, että osa lapsista tarvitsee sairaalahoitoa. Rukoillaan lasten nopeaa toipumista ja ettei virus leviä orpokodissa lisää.

Rahallinen tuki kodille on nyt tarpeen! Tarvitsemme Missiomaailman ystävien tukea, että voimme toimittaa tarvittavia hygieniavälineitä kodille mahdollisimman pian.

Kiitos paljon lahjastasi!