Deborah-kodin kunnostus-remontti kesken

Deborah-koti Intia

Deborah-koti on maalattu - kunnostusremontti kesken

Intian Deborah -orpokodilla tehdään remonttia. Kodin johtaja V.V Raju raportoi, että talo on saanut uutta väriä pintaan ja sisäpuolella remontti jatkuu vielä jonkin aikaa. Kunnostamme myös piha-aluetta suojaavia muureja. Uudet viranomaisten määräykset edellyttävät, että kodin alueelle asennetaan myös turvakamerat sekä palosamuttimet. Näin pystytään takaamaan lapsille parempi turvallisuus.

Tarvitsemme varoja 
remontti- ja välinehankintoihin 4000 euroa.
Kiitos Missiomaailman ystävä, että
haluat olla tukemassa tätä työtä.

Jumala paransi Runitan Intiassa

"Nimeni on Runita ja olen 13-vuotias. Eräänä iltana olin menossa nukkumaan ja yhtäkkiä minulle tuli kova rintakipu. Deborah-kodin henkilökunta vei minut lähimmälle terveysasemalle Jeyporessa, jossa minua tutkittiin. Terveysasemalla ei ollut tarvittavia välineitä ja minut lähetettiin Visakhapatnamiin kaupunkiin sairaalaan, jonne on yli 5 tunnin ajomatka Jeyporesta. Visakhapatnamin lääkärit sanoivat, että sydämeni tila on vakava ja vaatii pitkäaikaista ja kallista hoitoa. Puolestani rukoiltiin. Muutaman päivän pääästä oloni alkoi tuntua normaalilta, kaikki kivut hävisivät. Aloin ylistää Jumalaa! Jumala teki suuren ihmeen elämässäni, hän pelasti ja paransi minut!

Runita

Kummiksi Sanulle?

Deborah-kodissamme on Sanu-poika 11v ja muita lapsia, joilla ei ole vielä kummia. Kummina sinulla on mahdollisuus seurata kummilapsen kehitystä ja saada kummilapselta vuosittain kirje ja valokuva sekä lisätietoa kummikohteestamme. Kummimaksu on tällä hetkellä 25€/kk, jolla voimme kattaa yhden lapsen kustannukset Intiassa kuukaudessa. Laita s-postia kummilapset@missiomaailma.fi tai postia osoitteeseen: Missiomaailma ry, PL 27, 01511 Vantaa. Lähetämme sinulle infopaketin kummiudesta.

 

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi vieressä olevista painikkeista. Käytä viitettä 9001.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

 

(10,26 €/puhelu + pvm)

0600-94722

Missiomaailma ry, PL 27, 01511 Vantaa