20.12.2018

Jouluihme Mosambikissa

Saavuimme Missiomaailman tiimin kanssa joulukuussa Mosambikilaiseen kylään nimeltä. Järjestimme ison puun alla kokouksen. Halusimme kertoa kaikille Jeesuksesta ja rukoilla sairaiden puolesta. Paikalla oli erityisen paljon lapsia. Rukoilimme myös niiden lasten puolesta, joiden ruumiseen on laitettu noitatohtorin toimesta merkki, joka kertoo siitä, että nämä lapset on omistettu noituuteen. Julistimme näille lapsille vapautusta Jeesuksen veressä.

Kokouksessa oli erityinen rakkauden ja rauhan ilmapiiri. Lopuksi koin kehotusta, että jakaisin jokaiselle lapselle karkin, joka osoittaisi heille myös rakkauttamme. Aluksi en halunnut tehdä sitä, sillä ajattelin, etteivät karkit riittäisi alkuukaan. Lapsia oli niin paljon. Mietin itsekseni, että mitä se kertoisi Jeesuksen rakkaudesta, jos kaikille lapsille ei riittäisikään niitä.

Sisälläni jokin sanoi: Jaa karkit, saat nähdä ihmeen! Jaoimme lapset riviin. Ensin jaoin jokaiselle kokouksessa olleelle äidille karkeja sen mukaan, kuinka monta lasta hänellä on. Sitten aloin jakaa lapsille, joiden äidit eivät olleet kokouksessa. Jono näytti toivottoman pitkältä. Pussi alkoi vähetä uhkaavasti. Kun viimeinen käsi ohjentui vastaanottamaan karkkia, annoin pussista viimeisen karkin. Yhtään karkkia ei enää jäänyt pussiin, mutta kaikki olivat tyytyväisiä.

Tämä ihme vahvisti jälleen uskoani siihen, että kun me annamme Jumalan käyttöön sen mitä meillä on, hän siunaa resurssimme riittämään niihin tarpeisiin, mitä kulloinkin tarvitaan.

 
Kiitos Missiomaailman tukijoille uskollisuudestanne. Olet osa joulun ihmettä, mitä olemme saaneet jälleen kokea ympäri maailmaa lähetyskentillämme.
 
Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!
 
Markus Korhonen