SARI KUOKKA

Jumalan rauhaa kaikille lukijoille!

Iltojen pimetessä ja Joulun lähestyessä kaupat pullistelevat mitä herkullisimmilla herkuilla ja houkutuksilla. Tämä aika oikein henkii nautintojen hakuisuutta ja “sallittua” lepoa ja laiskottelua silloin kun se on mahdollista. On joskus oikein kiusaus jäädä sohvan pohjalle herkuttelemaan ja katsomaan esimerkiksi  telkkarista mielisarjoja tai jotain muuta. Eikä siinä mitään pahaa olekaan, kunhan muistamme sen, että elämämme lähde on kuitenkin muualla.
 
 
Itse koin väsymystä jonkin aikaa sitten kun pimeys lisääntyi ja huomasin kuinka helppoa on vetäytyä syömään suklaata ja olevinaan latautua television äärellä  päivän suoritusten jälkeen. Silloin Pyhä Henki muistutti, että vihollinen ei yleensä  kerralla tule elämäämme, vaan houkuttelee pikkuhiljaa, odottaa sopivaa hetkeä. Vihollinen saattaa kuiskutella korviimme, että ei se nyt haittaa jos vähän syöpöttelet ja ehkä juopotteletkin, ei tässä vielä mitään pahaa ole. Jos nyt vähän tänään rentoudut. Tosiasia on kuitenkin se, että vihollinen on tullut ainoastaan varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan (Joh. 10:10), ja hän jaksaa odottaa sopivaa hetkeä tehdäkseen tuhojaan.
 
 
Siksi, etenkin näinä syksyn ja talven pimeinä iltoina meidän on tärkeää muistaa missä on lähteemme. Mistä ammennamme voimamme ja jaksamisemme. Mistä saamme elämän, ilon ja voiman. Se lähde on Jeesus. Hänen läheisyyteensä meidän on syytä hakeutua jatkuvasti. Välillä se on todella helppoa, mutta välillä joudumme olemaan kurinalaisia ja hakeutumaan tietoisesti Hänen luokseen. Hän on se lähde, joka vie iankaikkiseen elämään. Ja mikä parasta, se tapahtuu jo täällä maan päällä ollessamme!
 
 
Joh. 4:14 “mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa, vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään.”
 
 
Ihania hetkiä Jeesuksen kanssa toivottaa Sari