Markus_blogi

MARKUKSEN BLOGI

OLET ERITYINEN

Olen saanut olla Missiomaailmassa mukana jo yli 17-vuotta, viimeiset 7 vuotta yhdistyksemme toiminnanjohtajana. Olen siitä kiitollinen ja onnellinen. Tämä on ollut erinomainen näköalapaikka.

Tänään lähetystyömme on kasvanut ja levinnyt moniin maihin. Olemme siunaamassa kotimaamme lisäksi Israelia, Intiaa, Pakistania, Malawia, Mosambikia, Haitia ja Dominikaanista tasavaltaa. Totuus on se, että saan olla osa hyvin erityisten ihmisten joukkoa, jolla on halu nähdä evankeliumin menevän moniin kansakuntiin. Sinä olet osa joukkoamme!

Missiomaailmassa meillä on uskollisia esirukoilijoita ja tukijoita. Jotkut ovat olleet mukana työssämme alusta alkaen. Vaikka välillä olisimme epäonnistuneet, silti tukijamme eivät ole koskaan menettäneet uskoa siihen työhön, mitä teemme. Kiitos, että olemme saaneet nauttia juuri sinun luottamustasi!

Olen kiitollinen myös siitä, että viisihenkinen perheemme on saanut elää ja kasvaa Missiomaailman työn sykkeessä. Olemme usein ihmetelleet, kuinka Jumala on lähettänyt jonkun työmme ystävän tuomaan rohkaisevan sanan juuri silloin kuin sitä olemme kipeimmin tarvinneet. Kiitos sinulle siitä!

Olemme hämmästelleet myös niitä kertoja, jolloin Jumala on puhunut jostakin uudesta hankkeesta. Meillä ei ole ollut kuitenkaan varoja toteuttaa sitä. Yhtäkkiä joku tukijoistamme on lähettänytkin juuri tarvitsemamme summan. Olet ollut meille talousenkeli! Kiitos, että olet ollut kuuliainen.

Meidän Jumalamme tekee ihmeitä! Hän käyttää siinä ihmisiä. Sinua!

Kiitos.

Markus Korhonen

Toiminnanjohtaja