Dominikaaninen tasavalta

SAAVATKO OPPILAAT JATKAA SLUMMIKOULUSSA?

Istuin lokakuun alussa Sosúan slummikoulun rehtorin Evelyn Alonzon huoneessa. Meille molemmille tilanne oli koskettava. Kyyneleet vierivät silmiimme, sillä Jumala on hyvä. Olin juuri ilmaissut Missiomaailman tukijoiden viestin; haluamme alkaa tukemaan vaikeimmassa tilanteessa olevia lapsia Dominikaanisen tasavallan Sosúan kaupungissa. Osa näistä oppilaista on prostituoitujen, huumeidenkäyttäjien ja kodittomien perheiden lapsia. 
 
Evelyn kertoi, että hän oli juuri rukoillut, voidaanko näitä lapsia enää ottaa kouluun. Amerikkalaisen järjestön johtaja oli pari päivää aiemmin ilmoittanut, etteivät he voi jatkaa enää kaikkien koulun lapsien tukemista vakavan sairaudensa johdosta. 
 
Tapaamisen jälkeen sain kiertää kymmenissä luokissa puhumassa koulun oppilaille Jeesuksesta ja rukoilemassa heidän puolestaan. Rakkauden turvaverkko -niminen kristillinen koulu on saanut alkunsa pienestä autokatoksesta vuosia sitten ja tällä hetkellä koulussa opiskelee 400 lasta.
 
 
 
 

Kummiohjelma Sosúaan 

Joulukuussa aloitamme kummiohjelman Sosúan slummikoulun lasten hyväksi. Pyydämme sinua rukoilemaan, onko Jumala kutsumassa sinua osoittamaan rakkautta Sosúan lapsille. Uskomme, että tästä alkaa hedelmällinen työ, jossa suomalaiset saavat olla ’rakkauden turvaverkkona’ Dominikaanisen tasavallan syrjäytyneille lapsille.  Kiitos lahjastasi Sosúan lapsille, viite 8882  

Markus Korhonen

  Sosúan juutalaisyhteisö  

Sosúa on erityinen paikka, sillä kaupungissa on vahva historia liittyen juutalaisiin. Toisen maailman sodan aikana Euroopasta pakeni Hitlerin vainoja iso joukko juutalaisia Dominikaaniseen tasavaltaan ja rantautui juuri Sosúan kaupunkiin. Sen johdosta siellä on edelleen juutalainen synagoga ja koulu. Pyhä Henki puhui, että meidän tulee tavoittaa Sosúassa myös juutalaista väestöä Jumalan rakkaudella.