Bersheva Israel

Sinun tukesi johdosta Israelin Bershevan seurakunta viettää 10-vuotisjuhlaa.

Huumekuntoutuksesta ja vähävaraisten ruokajakelusta alkanut työ kasvoi räjähdysmäisesti ja tarve uudelle seurakunnalle oli ilmeinen. Armontalon-työn johtajat Dima ja Ella Brod- kinin johdolla perustettiin elävä seurakunta Bershevaan 10 vuotta sitten.

-Sinä olet mahdollistanut sen, että tuhannet ihmiset ovat saaneet apua ja kuulleet evankeliumin Israelissa.

-Sadoittain Venäjältä ja Ukrainasta tulleita juutalaisia maahanmuuttajia on autettu näiden vuosien varrella, he ovat saaneet perustarpeita elämiseen, peittoja ja vaatteita, joilla heidät on autettu alkuun Israelissa.

-Lähes 500 päihteissä kiinni ollutta maahanmuuttajaa on saanut kuntoutua keskuksessa ja heidän elämänsä on muuttunut.

– Olet auttanut holokaustista selvinneitä vanhuksia. He ovat saaneet lääkkeitä, ruokaa, vaatteita ja rakkaudellista huolenpitoa.

Nyt meillä on syytä juhlia sitä, mitä Jumala on tehnyt Bershevan seurakunnan kautta 10-vuotisjuhlassa 24.11.2018 – Sydämellinen kiitos sinulle!

Raketteja sataa Gazasta

Israelissa eletään tänään suuren uhkan keskellä. Viimeisen kahden vuorokauden aikana (12. – 13.11.2018) Israeliin on ammuttu Gazasta yli 500 rakettia. Bershevassa asuva Miri Tamano, yksinhuoltaja äiti ja hänen kolme poikaansa menettivät kotinsa 17.10.

”Ryntäsin nopeasti lasten huoneisiin klo 4 aamuyöllä kun hälytyssirenit alkoivat soida ja revin väkisin 8 -, 9 – ja 12 -vuotiaat lapseni sängyistä alakertaan pommisuojaan. Kun olimme juuri ja juuri päässeet pommisuojaan sisälle niin samalla hetkellä kuului valtava räjähdys ja raketti iski talomme katon läpi. Talo tuhoutui täysin, mutta pommisuoja säilyi ja pelastuimme. Meidät vietiin sairaalaan, mutta olemme nyt täysin kunnossa. Mikä ihmeellinen Jumalan varjelus!” Miri kertoo järkyttävästä yöstä.

Jatkuvan terrouhan alla eläminen on henkisesti raskasta ja erityisesti lapsille traumatisoivaa. Se asettaa Armontalo-keskuksen tilanteeseen, jossa sen on vastattava ihmisten hätään. Tarvitsemme kiireisesti apua: keskuksen evankeliointi- ja avustustyön täytyy saada jatkua ja laajentua.

shutterstock_69022771

Vastaatko Sinä Armontalon hätään?

Tukemalla Armontalo-keskuksen työtä, osoitat konkreettisesti rakkauttasi Israelia kohtaan. Sinä voit vaikuttaa siihen, että juutalaiset voivat Doran tavoin sanoa ”Muutin Georgiasta Israeliin 19 vuotta sitten. Olen saanut valtavasti rakkautta ja apua Armontalolla ja löytänyt Jeesuksen. Tänne vain, tervetuloa kotiin! ”

Armontalo haluaa avata ovensa ja palvella yhä useampia. Tarve resursseista on huutava.

– Voitko sinä vastata tähän hätään tänään?

Tue Armontalo-keskuksen työtä viitteellä 4310

LAHJOITA

VERKKOPANKISSA

Missiomaailman lahjoitustili

FI25 1146 3001 0168 04
SWIFT: NDEAFIHH
NORDEA

Siirry omaan verkkopankkiisi vieressä olevista painikkeista. Käytä viitettä 4310.

LAHJOITA

PUHELINSOITOLLA

Missiomaailman lahjoituspuhelin

 

 

(10,26 €/puhelu + pvm)

0600-94722

Missiomaailma ry, PL 32, 33401 Tampere