Tiistaina vietimme Missiomaailman koululla Pakistanissa ikimuistoisen juhlan. Olemme tarjonneet täällä Lahoressa 8 vuoden ajan yli 100 lapselle vuosittain koulupaikan. On uskomatonta, että olemme voineet vaikuttaa satojen lapsien elämään ja iankaikkisuuteen täällä maailman toiseksi suurimmassa muslimimaassa. On ilo nähdä näiden lasten kasvojen loistavan niin kirkkaasti. Muutos on valtava etenkin niiden lasten kohdalla, jotka ovat joutuneet työskentelemään tiilitehtailla tai muissa raskaissa töissä. Tässä muutama kuva eilisestä kokouksesta. Näiden lasten silmät ovat todellakin vanginneet ja valloittaneet sydämeni.

Matkalla koululle kuljimme kävellen läpi muslimialueen, jossa tutustuin poikaan, jolla oli valtava työsarka tehtävänä yksin aasinsa kanssa. Valtava tiilikuorma odotti siirtoa. Pojan silmät ja olemus kertoi tuskasta. Sain vain pienen väkinäisen hymyn kun pysähdyimme paikalle. Kumpa voisin ottaa myös hänet mukaani kouluun!

Lähtiessäni Suomesta sain sanan eräältä pastorilta, joka rukoili Pakistanin matkan puolesta, että minun pitäisi ottaa paljon lapsia syliin, sillä heillä on ikävä isää, joka pitäisi heitä sylissään. Koin sen tulleen Pyhän Hengen kehoituksesta ja siksi päätin ottaa koulullamme jokaisen lapsen syliini. Samalla annoin Suomesta lähetettyjä tuliaisia lapsille. Monet karkit, lelut ja kortit on nyt jaettu. Tilaisuus muistutti paljon joulujuhlaa, niin paljon iloa ja riemu meillä yhdessä lasten ja opettajien kanssa oli.

Koulumme opettajat ovat hyvin työhönsä sitoutunutta. Tällä kertaa toin myös mukanani Suomesta pyhäkoulumateriaalia, jota opettajat alkoivat tutkimaan innokkaasti. Opettajilla tuntuu olevan hyvä yhteys keskenään ja monia uusia suunnitelmia koulun kehittämiseksi ja laajentamiseksi on vireillä. Vietin opettajien kanssa useita tunteja keskustellen heidän työstään. He kertoivat, että uusi koulurakennus on ollut erittäin toimiva ja opetuksen laatu on parantunut kun lapsia voidaan jakaa nyt useampiin luokkiin.

Kun kysyin opettajilta, mitä puhuisin lapsille, sain vastauksen: opeta, miten tunnistaa Jumalan kutsu ja mikä on elämän päämäärä ja tarkoitus. Niinpä kerroin illassa oman todistukseni, miten Jumala kutsui minut lähetystyöhön jo nuorena ja millaisia mahdottomuuksia minulla on ollut voitettavana. Tänään kerron siitä lisää suuressa herätyskokouksessa, johon odotetaan paikalle 5000 ihmistä. Kokous lähetetään suorana kristillisen TV-kanavan kautta ympäri maailmaa. Kiitos rukoustuestasi.