Suuri päivä! Lähetyslautta valmistuu tänään.

 

Kolmas päivä:

Tosi innostunut fiilis! Vuosien unelma on toteutunut tänään. Saimme koottua lähetyslautan jo melkein valmiiksi täällä Shire-joella. Muutamia yksityiskohtia vielä säädetään huomenna aamulla ja sitten lautta on valmis matkaan!

Minulla on tänä yönä etuoikeus nukkua lautassa ensimmäinen yö. Kirjoitan tätä viestiä yläpetiltä ja samalla katselen ikkunasta ulos Shire-joen vastarannalle Mosambikiin.

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kokea tämän huikean seikkailun yhdessä Jouni Rantasen johtaman Mission Ferries -tiimin kanssa.

Paras palkinto minulle oli se, kun soitin kotiin Suomeen. Nuorin tyttäreni oli hetkeä aikaisemmin kokenut, että Jeesus puhui hänelle, että hän tulisi olemaan lähetystyöntekijä vanhempana. Hän oli äitin kanssa keskustellut ja rukoillut asiaa. Ja sitten hänen sydämeen oli tullut ilo ja varmuus asiasta. Samalla tavalla minullekin kävi lapsena kun odotin isää lähetysaktiosta Intiasta.

Olen varma, että lähetysnäky jonka Jumala on meille antanut tulee jatkossa rohkaisemaan lapsia ja nuoria astumaan eteenpäin kutsussaan. Uusi lähetystyö sukupolvi nousee Suomessa! Sen tähden tarvitsemme myös tällaista lähetyslauttaa, joka on erinomainen harjoituspaikka lähetystyöntekijöille ja pelastusväline unohdetuille ja kadotetuille.

Tänään oli illalla taas kokous ison puun alla. Olisittepa nähneet ihmisten ilon ja riemun, kun kokouksessa Jouni kertoi, että lähetyslautan tarkoitus on kertoa Jeesuksesta kaikkialla missä ei vielä ole kerrottu ja auttaa Shire -joen varrella eläviä ihmisiä ja yhteisöjä. Monet kymmenet kädet nousivat merkiksi siitä, että haluavat ottaa Jeesuksen vastaan sydämeensä. Huomenna klo 13 järjestämme kastekokouksen joessa uusille uskoville. Näiden päivien ajan satoja ihmisiä on ollut rannalla seuraamassa rakennuspuuhiamme. Koko kylä tietää, mitä heidän kulmillaan on tapahtumassa. Kyllä nyt ollaan ihan evankeliumin ytimessä!

Kiitos rukoustuesta rakkaat ystävät. Huomenna taas kirjoittelen lisää.

Markus Korhonen

Aamu Shire-joen rannalla.

Alkaa valmistumaan.  Elementit jo pystyssä. Katto, moottori ja sisustus kuntoon ja menoksi!

Koko kylä paikalla ihastelemassa meidän lauttaa.

 

Sängyt tehty.

Ja ratti paikoillaan.

Keittiö hieman vaiheessa vielä.