Lähtötunnelmissa. Saattajia riittää.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rakkaat Missiomaailman ystävät,

Eilen saavuin Blantyreen, jossa 9 hengen Mission ferries lauttatiimi Jouni Rantasen johdolla oli jo täysvalmiudessa Shire-joelle lähtöä varten.

Tänään purimme Suomesta lähetetyn kontin tavarat rekan lavalle ja matka joelle voi alkaa.
Tavoitteemme on että saamme lautan koottua 3 päivän aikana. Rukoilkaa puolestamme, että asiat sujuvat jouheasti ja myös kaikki rekisteröintiasiat menevät läpi viranomaisten kanssa.

On hienoa olla matkassa ryhmän kanssa joilla sydän palaa lähetystyölle ja käytännön työt sujuvat myös haastavissa olosuhteissa. Lautan lisäksi Jounin tiimi rakentaa Blantyreen noin 80 neliön lähetysasemaa, joka voi jatkossa palvella Suomesta tulevia tiimejä.

Seuraavat yöt vietämme teltassa Shire-joen rannalla, jossa lautta on helppo rakentaa ja laskea vesille. Tavoitteemme on viikonlopun aikana lähteä jokea pitkin Mosambikin puolelle kyliin, jossa työtä on jo aloitettu Mission Ferries -järjestön toimesta kaksi vuotta sitten. Missiomaailmalla on etuoikeus tehdä yhteistyötä tässä hankkeessa ja odotan innolla mitä tulevaisuudessa tämän yhteistyön kautta aukeaa täällä Afrikassa. Haluamme yhdessä nähdä että suomalaiset, etenkin nuoret löytäisivät jälleen lähetystyön.
Missiomaailma haluaa tulevaisuudessa tarjota suomalaisille kanavan lähteä lyhytaikaisiin outreacheihin tänne Afrikkaan.

Lentokoneessa matkalla tänne viereeni istui malawilainen pastori joka alkoi siunata ja profetoida työmme alkamisen puolesta tässä maassa. Hetki oli hyvin erityinen ja syvä rauha ja ilo valtasi sydämeni sentähden, että Jumalalla on hyvät suunnitelmat tälle maalle ja saamme astua eteenpäin edeltävalmistetuissa teoissa.

Markus Korhonen

Tästä se lähtee! Lauttakamat pakattu rekkaan. Shire-joki, here we come!
Shire näkyy jo!

Uskoisitteko että tästä kuormasta rakentuu 10 metrin lähetyslautta kolmessa päivässä?