Raamattu kehoittaa meitä rukoilemaan rauhaa Israelille, mutta voimmeko me tehdä rauhan hyväksi vielä enemmän?

Uskomme, että monia oleellisia mahdollisuuksia on vielä jätetty käyttämättä. Mitä toivottomampi tilanne on, sitä voimakkaammin toivon pilkahdukset näkyvät ja vaikuttavat.

Sentähden Missiomaailma on käynnistänyt uuden kummi -ohjelman nimeltä Rauhan kummi. Olemme kokoamassa uutta kokonaista verkostoa, jonka avulla voimme yhdistää voimavaramme, osaamisemme ja toimia vastavirtaan. Toivoa rakentaen.

Ensimmäinen yhteistyöhankkeemme on jo alulla: Tuemme Haifaan, Israeliin sijoittuvaa taideprojektia. Taiteilija Kamil Dow:n kristillisessä taidekeskuksessa järjestettävä taidekurssi tarjoaa vähävaraisille lapsille mahdollisuuden osallistua korkeatasoiselle taidekurssille, johon kuuluu piirtämistä ja maalaamista.

Erityistä kurssilla on se, että osallistujiksi valitaan sekä juutalais- että arabilapsia. Kurssin aikana lapsille annetaan tehtäviä, joiden myötä he saavat toimia yhdessä, yli ja ohi kaikkien vallitsevien ennakkoluulojen ja vihanpidon. Kurssin kantavana voimana on rakkauden, toivon ja välittämisen osoittaminen. Näillä on todellinen voima murtaa kovimpiakin suojamuureja. Kurssin lopuksi lasten perheille järjestetään hieno taidenäyttely. Emme malta odottaa, mitä lasten ja heidän perheidensä kohdalla tuleekaan tapahtumaan!

Tähän jännittävään projektiin etsimme kummeja mahdollistamaan yhdelle juutalais- tai arabilapselle tämä ainutlaatunen kokemus. Kummit saavat vastavuoroisesti erityisiä raportteja kurssin ja kummilapsen tiimoilta.

Tämän vuoden aikana teemme useita projekteja Israelissa rauhan hyväksi. Haluamme olla raportoimassa Rauhan kummeille liikehdinnästä, mitä Israelissa tapahtuu. Juuri

tämän uutiskirjeen ilmestymisen aikoihin Jerusalemissa järjestetään ympäri Lähi-itää pastoreita kokoava konferenssi, missä rakennetaan yhteyttä ja yhteistyötä yli moni-naisten rajamuurien.

Jos haluat ryhtyä Rauhan kummiksi tai saada lisätietoa toiminnasta, ota meihin yhteyttä:

rauhankummi@missiomaailma.fi.

Lähdetään yhdessä tekemään konkreettisia rauhantekoja. Rukoillaan, että lämmön ja välittämisen kautta yksilöihmiset voivat tulla vaikutetuiksi, muuttua ja tulla vuorostaan itse muutoksentekijöiksi ympäristössään.

Voit tukea Israel-työtämme kuukausittain rakkaudenlahjalla tai myös kertalahjoituksena.

Kiitos lahjoituksistasi ja rukouksistasi työmme puolesta.

Siunattua pääsiäistä,

Markus Korhonen ja Israel tiimi

 

LUE KOKO UUTISKIRJE