Toukokuun Kingdom-konferenssi Vantaalla on peruttu

Kingdom -konferenssi Vantaan Energia Areenalla 25.-26.5.2018 on päätetty perua vähäisen kiinnostuksen johdosta. Missiomaailma ry on järjestänyt isoja tapahtumia vuosia ja ne ovat olleet usein menestyksekkäitä. Tällaisiin isoihin areenatapahtumiin liittyy usein suuri taloudellinen riski. Ennakoitua selvästi pienempi lipunmyynti ja etukäteispainotteiset taloudelliset sitoumukset pakottivat meidät tähän ratkaisuun tämän vuoden osalta.

Tapahtuman peruuntuminen on meille iso pettymys ja olemme pahoillamme niiden ihmisten ja seurakuntien puolesta, jotka ovat olleet valmistelemassa tapahtumaa kanssamme ja antaneet tähän paljon aikaansa. Haluamme kiittää kaikkia teitä tuestanne ja uskomme, että Jumala palkitsee yhteisen vaivannäkömme.

Olemme myös pahoillamme niiden puolesta, jotka ovat hankkineet tapahtumaan lippuja ja tehneet suunnitelmia päästäkseen osallistumaan tapahtumaan.

Luonnollisesti palautamme lippurahat takaisin niille, jotka ovat lipun hankkineet. Jos ostit lipun verkkokaupasta, rahat palautetaan sinulle automaattisesti kuukauden kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tai ostit lipun muuta kautta, pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostilla: info@missiomaailma.fi. Jos et halua saada takaisin palautusta ja haluat tukea lipun hinnalla Kingdom -konferenssista aiheutuneita kuluja, ilmoita siitäkin meille: info@missiomaailma.fi.

Pääkaupunkiseudulla on kevään aikana useita hienoja tapahtumia kuten Hillsong London live in Helsiki 4.5.2018 ja pastori E.A Adeboyen EMC-konferenssi 19.-21.4. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan näihin tapahtumiin.

Siunattua kevättä.

Markus Korhonen
Toiminnanjohtaja
Missiomaailma ry