Olisin halunnut ottaa sinut mukaani Missiomaailman järjestämään evankelioimiskampanjaan Orissaan, Intiaan. Näkisitpä kanssani sen väriloiston, kun intialaiset pukeutuvat parhaimpiinsa ja tulevat kuuntelemaan evankeliumia ja ylistämään Jeesusta. On etuoikeus saada olla julistamassa evankeliumia sadoille ihmisille täällä Orissassa. Tätä kampanjaa ovat valmistelleet rukouksessa Deborah-kodin henkilökunta ja lapset jo kuukausia.

Meillä oli iloinen jälleennäkeminen lasten kanssa Deborah-kodilla, kun jaoin lapsille tuliaisia Suomesta. Riemulla ei ollut rajaa, kun he vastaanottivat mm. uuden tablet-tietokoneen, pelejä, koruja, hajuvettä, karkkia, keksejä ja jättinallen! Tänään jaoimme jokaiselle lapselle kortit, joissa oli meidän perheen kuva ja raamatunlause. Oli koskettavaa nähdä, kun osa lapsista painoi kortin rintaansa vasten osoittaakseen sillä Taivaan Isälle ottavansa Hänen sanansa ja suunnitelmansa heidän sydämiinsä.

Eräs tyttö nimeltään Subrata todisti meille Deborah-kodilla siitä, kuinka hän oli löytänyt Jeesuksen tullessaan tähän kotiin vuosia sitten. Olin kuullut hänen todistuksensa jo aikaisemmin, mutta se oli yhä niin koskettava ja kaunis, että itkin taas sitä kuunnellessa.

Olen ylpeä siitä työstä, mitä Missiomaailman ystävät ovat saaneet aikaan tukemalla tätä kotia. Vuosia sitten investoimme yli 100 000 euroa ostamalla Deborah-kodin ja jos emme olisi tehneet sitä silloin, tätä kotia ei nyt olisi. Olen onnellinen, että teimme sen silloin, koska nykyään kristittyjen ei ole kovin helppoa toimia täällä ilman omaa paikkaa. Deborah-kodin ohjelmaan kuuluu päivittäinen vahva rukous ja Raamatun lukeminen. Olemme saaneet istutettua evankeliumin siemenen satoihin lapsiin ja lapset ovat oppineet tuntemaan Raamattua erittäin hyvin. Haluamme kiittää jokaista, joka on tukenut Deborah-kotia taloudellisesti tai rukouksin. Jokainen rukous on arvokas ja voimallinen. Kiitokset myös kaikille, jotka osallistuitte nuoren pojan, Sarat Naikin, sairaalahoitojen tukemiseen. Nyt poika voi jo hyvin ja oli lastenkodin juhlassa tänään kaikkien läsnäolijoiden iloksi. Koko Deborah-lastenkoti on rukoillut hänen puolestaan viimeisen kuukauden ajan. Rukoukset on kuultu.

Terveisin, Markus