Järjestimme Hadia-nimisessä kylässä keskellä toria ulkoilmakampanjan.  Paikalle tuli noin neljäsataa ihmistä, joista vain noin sata olivat kristittyjä. Hadian kylässä on vain yksi seurakunta, jonka istuttivat nuori pastoripariskunta Matthew ja Subcani Anka joitakin vuosia sitten.
Subcani oli yksi ensimmäisistä lapsista, joita tuli Missiomaailman perustamaan Deborah-orpokotiin lähes viisitoista vuotta sitten.

Kun Subcani tuli naimaikään, Deborah-kodin  johtaja pastori V.V Raju, hankki hänelle Matthewin aviomieheksi, sillä Intialaisen tavan mukaan vanhemmat valitsevat lapsilleen puolison. Pastori Raju siunasi heidät avioliittoon ja lähetti heidät Hadiaan istuttamaan seurakuntaa.

Kolme vuotta sitten tapasin heidät evankeliointikampanjassamme. He pyysivät, että rukoilisin heille lasta, sillä he eivät voineet saada lapsia ilman Jumalan ihmettä. Profetoin silloin heille, että he saisivat vuoden sisällä poikalapsen. Vuotta myöhemmin he tulivat jälleen kokoukseemme kantaen sylissään pientä kääröä. Mooses-poika oli syntynyt! Sain kunnian siunata lapsen siinä kokouksessa. Kunnia ja kiitos Herrallemme Jeesukselle!

Pastori Matthew järjesti kampanjan ensimmäistä kertaa kanssamme omassa kylässään. Julistin janoisille kuulijoille Jumalan Valtakuntaa ja noin kolmesataa kättä nousi vastaukseksi uskoontulokutsuun. Profetoin, että tuossa samaisessa kylässä tulee herätys ja seurakunta tulee kaksinkertaistumaan lyhyessä ajassa. Kun olin päättämässä puhettani, käännyin Matthewin puoleen ja muistelin, miten ihmeellisesti Mooses-poika syntyi. Ihmisiä alkoi naurattamaan ja Matthew paljasti iloisen uutisen minullekin: ”Subcani-vaimoni ei voinut tulla nyt kokoukseen, sillä tänään meille syntyi toinen lapsi – tällä kertaa tyttö!”

Kiitos Jumalalle, että Hän on ollut uskollinen ja vastannut rukouksiin siunaten runsaasti tätä perhettä.

Terveisin, Markus