Tällä viikolla saimme hätäviestin Deborah-lastenkodin johtajaltamme Wara Rajulta Intiasta:
“Tänään 6. luokkalainen poika, Sarat Naik, tunsi kovaa kipua rinnassa ja alkoi voida pahoin. Päätimme toimittaa hänet pikaisesti lääkäriin, jossa hänen todettiin olevan kriittisessä tilassa. Lääkäri neuvoi meitä viemään hänet alueen parhaaseen sairaalaan, joka on kolmen tunnin ajomatkan päässä. Jouduimme tilaamaan hänelle ambulanssin, koska hänen elämänsä oli todella vaarassa. Rukoilimme hänen puolestaan koko matkan. Sairaalassa hän sai lääkitystä ja hänen tilanteensa parani.
Tutkimuksien jälkeen lääkäri kertoi pojalla olevan vakava sydänvika ja hänet pitäisi viedä Visakhapatnamiin sydänspesialistin tutkittavaksi. Matkaa Visakhapatnamiin on 250 kilometriä.
Tämä on meille erittäin kallis toimenpide. Emme voi tehdä tätä ilman taloudellista apuanne. Pyydämme, että suomalaiset tukijamme voisivat rukoilla nuoren pojan puolesta ja lähettää hänen sairaalakustannuksiin rakkauden lahjan.”

Missiomaailma haluaa auttaaa. Rukoilemme ihmettä ja vetoamme työn ystäviin. Voisitko olla tukemassa Sarat Naikin sairaalakustannuksia?

Tarvitsemme 3000 euroa pikaisesti lähetettäväksi Deborah-kotiin Intiaan.

Kiitos lahjastasi.
Markus Korhonen
Lahjoita Intian viitteellä: 9001Tue työtämme