Nautitko sinä tai lapsesi värittämisestä? Sitten saattaisit olla kiinnostunut projektistani, joten miksipä et olisi mukana?

Täällä kirjoittaa nuori haaveilija, jonka motto on ”Unelmoi, syty ja tee”. Tämän myötä kuljen kohti unelmiani Jumalan kanssa, joka sytyttää ideani eloon. Suurin inspiraationi lähde ovat ympärilläni olevat ihmiset, luonto ja usko. On mahtavaa pohdiskella ja luoda Jumalan kanssa, ja saada aikaan jotain upeaa. Logossani näkyvät kirjaimet ovat L, A ja V, jotka kuvaavat nimikirjaimiani.

Työstän tällä hetkellä ensimmäistä värityskirjaani. Projekti on vasta aluillaan, mutta jo tähän mennessä minulla on ollut todella hauskaa ja olen todella innoissani sen tekemisestä. Tavoitteeni on luoda ilmeikäs ja monipuolinen värityskirja, jossa esiintyy paljon erilaisia lapsia. Kirja on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta myös aivan kaikille, jotka nauttivat värittämisestä. Kirjassa tulee olemaan puuhaa pitkäksi aikaa, ja pyrin saamaan sen valmiiksi ennen joulua, jos vain aikaa on kyllin.

Unelmani on jonakin päivänä luoda tv-ohjelmia, elokuvia ja kirjoja lapsille ja nuorille. Olen jo pienestä asti ollut ahkera tarinoiden keksijä, ja nyt haluaisin herättää ideat henkiin. Yksi tämän hetkisistä suurimmista haaveistani ja tavoitteistani on luoda jonain päivänä lasten animaatiosarja.

Tyylini on ilmeikästä, vauhdikasta ja monipuolista, jonka uskon myös näyttävän mielekkäältä lapsen silmään. Tuleva sarjani tulee käsittelemään ala-aste ikäisiä lapsia, jotka seikkailevat elämän pyörteissä erilaisine persoonineen ja perheineen. Sarja käsittelee suomalaisten lasten elämiä arjessa, uskossa ja kysymyksissä. Tarkoituksena on, että maailmaa katsotaan erilaisista näkökulmista ja uteliain ajatuksin. Sarja on tarkoitettu kouluikäisille, ja siitä on tarkoitus tulla toiminnallinen ja ennen kaikkea hauska, mutta myös syvällinen ja mielenkiintoinen. Myös aikuiset voivat ottaa oppia näistä tarinoista.

Syy miksi kerroin itse sarjasta niin paljon, on että juuri nämä hahmot seikkailevat tässä värityskirjassa. Vaikka sarjaa ei virallisesti vielä ole, voi hahmoihin, tilanteisiin ja tyyliin tutustua jo nyt.

Haluaisin antaa lukijoiden olla mukana projektin kulussa ja siksipä julkaisemme jokaisessa numerossa liitteenä yhden värityskuvan, jonka lapsi voi värittää, tai myös itse, mikäpä sitä estää! Olisi mahtavaa jakaa projektin kulkua kanssanne, ja värityskuvat ovat ensimakua tulevasta kirjasta.

Jos tahdot, lapsesi, perheenjäsenesi tai tuttavasi voi olla myös osaltaan mukana: kaikkien kuvan värittäneiden kesken valitsemme voittajan tai kaksi, ja julkaisemme sen aina luvallanne lehden seuraavassa numerossa! Voittaja julkistetaan myös täällä Missiomaailman nettisivuilla, Facebookissa ja omalla Facebook sivullani. Lähde mukaan luomaan!

 

Voit seurata minua myös sosiaalisessa mediassa ja siten tukea projektiani.

FB: Linnea Vaikkola

IG: lav_draw

 

Missiomaailman uutislehden mukana tulee kerran kuukaudessa liitteenä Linnean värityskuva. Alla ohjeet värityskilpailuun osallistumiseen.

Ohjeet:

1. Täytä lomake. Voit myös lähettää kuvan ilman kilpailuun osallistumista.

2. Lähetä kuva sekä lomake postikuoressa ja lähetä se osoitteeseen Missiomaailma ry  PL 32, 33401 Tampere tai skannaa linnea@missiomaailma.fi.

3. Voittajakuva ilmestyy seuraavassa Missiomaailma-lehden numerossa. Kuva julkaistaan luvallanne lehdessä ja netissä.

Lähetettyjä kuvia ei palauteta.

 

Linnea Vaikkola