HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Lähetysmatka Pakistaniin

14.6.

Viimeinen ilta Lahoressa. Haikea olo, rakastamme tätä maata ja ihmisiä. Tänään vierailimme aamulla Missiomaailman koululla tapaamassa suloisia lapsia. Jaoimme heille tuliaisia ja kerroimme Jumalan rakkaudesta. Olimme hankkineet heille urheiluvälineitä ja monenlaisia pelejä ja makeisia. Tikanheittokilpailuun osallistui kaikki koulun oppilaat ja opettajat. Martin maha oli oivallinen maalitaulu ja sekös lapsia nauratti.

Lue lisää...

Isku kristittyjä vastaan Pakistanissa


Hautajaiset. Yksi uhreista oli 15-vuotias Shari, joka asui Yohannabadissa, jossa sijaitsee myös Missiomaailman koulu.

Taleban teki pommi-iskun viime sunnuntaina kristittyjen perheiden käyttämään huvipuistoon Lahoressa. Ihmisiä kuoli ainakin 70 ja haavoittui lähes 300. Suurin osa uhreista oli naisia ja lapsia. Taleban on ilmoittanut kohteena olleen juuri kristityt.

Lue lisää...

Ahabin sydän

Toipuminen jatkuu (30.4.2016).

Lue lisää...

Kezian sydän leikattiin onnistuneesti


Kiitos! Kezia reilu viikko leikkauksen jälkeen.

Pakistanin koulumme oppilaan Kezian sydän leikattiin onnistuneesti 15.7. Delhissä, Intiassa.

Lue lisää...

Reikä sydämessä

Päivitys 14.4.2014

Kävin eilen Kenzian kotona. Hänen huulensa ja kielensä olivat aivan tummat. Hän ei voi hyvin. Kerroin perheelle, että saamme ehkä pian kuulla hyviä uutisia Missiomaailmalta. He ilahtuivat suuresti ja rukoilevat puolestanne.

Lue lisää...

Kiitos lahjasta!

Pakistanin lapset kiittävät sponsoreiden lähettämistä lahjoista joulukuussa 2013! Jos haluat ryhtyä Pakistanin lapsen sponsoriksi, voit tehdä sen täällä.

Ryhdy kummiksi

Tule Intian Deborah-kummiksi tai Pakistanin koulukummiksi

Missiomaailman toiminnassa on mahdollista alkaa kummiksi kokonaiselle lapsiryhmälle. Kummiohjelmamme toimii kahdessa kohteessa, Intian Deborah-lastenkodissa sekä Pakistanin köyhien lasten koulussa.

Lue lisää...

Peshawarin kristittyjen puolesta

Nostetaan kätemme rukoukseen Peshawarin kristittyjen puolesta. Jumala on heidän kanssaan ja näyttää armonsa. Rukoillaan Kohati-kirkon pommi-iskussa haavoittuneiden puolesta, parantukoot he nopeasti kaikkivaltiaan Jumalan kirkkaudessa. Liikuimme eilen koko päivän Lahoressa eri alueilla ja protestoimme kristittyjen tappamista vastaan.

Robin Sharif

Islamistit iskivät kirkkoon Pakistanissa

LEHTIKUVA/AP/MOHAMMED SAJJAAD

Ääri-islamistit iskivät kirkkoon Pakistanissa Peshawaressa sunnuntaina 22.9. Kahdessa itsemurharäjähdyksessä kuoli viimeisten tietojen mukaan yli 80 ihmistä ja yli 100 haavoittui. Puolet heistä on naisia ja lapsia.

Lue lisää...

Kiireellinen rukouspyyntö Pakistanista


Ryhmä äärimuslimeja poltti elokuussa kristityn yrittäjän Saalem Masihin varaston. Syyskuussa hyökättiin hänen kotiinsa pieksäen ja ammuskellen.

Äärimuslimit ovat hyökkäilleet viimepäivinä kristittyjen asuinalueelle Gloria Colonyyn. Nyt eräs ryhmä jätti uhkaasin, jossa se aikoo polttaa koko siirtokunnan. Asukkaat ovat peloissaan ja pakenemassa kodeistaan.

Lue lisää...

Pakistanin köyhien koulu starttasi


Koululla järjestettiin Pakistanin itsenäisyyspäivän juhla 14.8.

Pakistanin köyhien koulumme starttasi 13.8. kesätauon jälkeen. Kesällä koulun henkilökunta järjesti leirin, jolla haluttiin osoittaa Jumalan rakkautta ja huolenpitoa niin lapsille kuin heidän vanhemmillensa.

Lue lisää...

Pakistanin kristityt vuodattavat kyyneleitä


Pakistanin työmme johtaja veli Robin Badami Baghin portilla, jonne mellakoitsivat hyökkäsivät lauantaina 9.3.

ROBIN SHARIFIN RAPORTTI ISKUN JÄLKEEN

Lauantaina 9.3. hyökkäsi 3000 hengen raivoava muslimijoukko kristittyjen asuinalueelle Badami Baghissa Lahoressa. He ryöstivät ja tuhosivat taloja, liikkeitä ja kirkkoja. Asukkaat ehtivät juuri paeta hyökkääjien alta.

Lue lisää...

Avustusvierailu tiilitehtaalla


Eräs tiilitehtaan lapsi syyskuussa 2012. Missiomaailma tukee Pakistanissa köyhien lapsien koulua, ammattikoulua, ruoka- ja vaateaputyötä ja seurakuntaa. Marko Selkomaan ensimmäinen evankelioimiskampanja Lahoressa järjestetään helmikuussa 2013.

Rakkaat ystävät, eilen vierailimme avustustiimin kanssa tiilitehtaassa. Kun saavuimme tehtaaseen, ihmiset olivat hyvin iloisia ja he taputtivat meille valtavasti käsiään. Tällainen vastaanotto hämmästytti meitä suuresti.

Lue lisää...

Pakistanin kristittyjen vainot

Saamme lähes päivittäin hätääntyneitä raportteja Pakistanista työmme johtajalta veli Robinilta. Muslimien kristittyihin kohdistuvat vainot ovat lisääntyneet uhkaavalla vauhdilla.

Lue lisää...

Pakistanin tiilitehtaiden lapset syntyvät pimeyden keskelle


Tiilitehtaiden lapset syntyvät perheisiin, jotka ovat käytännössä rahanlainaajien vankeja. Lapset joutuvat kovaan työhön jo aivan pienenä. Haluamme auttaa heitä, tarjota koulun ja opettaa Jumalan Sanaa.

Terveiset kalliin Jeesuksen nimessä! Haluan kertoa teille tiilitehtaiden lapsista ja heidän perheistänsä. Olemme saaneet heidät sydämellemme, sillä he tarvitsevat meitä. Uskomme rakkauteen, joka ei vaadi mitään takaisin. Haluamme palvella näitä Jumalan luomia ja Herra auttaa meitä. 

Lue lisää...

Pakistanin koulumme ryöstäjät löydetty

Pakistanin koulumme ryöstäjät on löydetty ja suurin osa tavaroista on saatu takaisin. Lue Robin Sharifin viesti.

Lue lisää...

Pakistanin kouluumme murtauduttu

Pakistanin köyhille lapsille perustamaamme kouluun Lahoressa on murtauduttu eilen. Tiloista on viety kaikki irtaimisto opintorekisterejä myöten. Lue Pakistanin työmme johtajan Robin Sharifin kirje.

Lue lisää...

Missiomaailma Pakistanissa

  • Koulu köyhille lapsille Lahoressa
  • Kummiohjelma
  • Evankeliointikampanjat
  • Katastrofiapu