HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Diman ja Ellan raportti Israelista


Jumala vapautti Maximin. Nyt hän saa tavata lapsiansa.

Vuoden alussa aloitti seitsemän uutta henkilöä kuntoutusohjelman keskuksessamme. Kolme heistä on huumeriippuvaisia ja neljä kiinni alkoholissa. Opetamme heille Raamattua ja rukoilemme, että he vapautuvat. Tämä rakkauden työ ei ole helppo tehtävä ja täydellinen kuntoutuminen vaatii pitkän ajan. Siksi hedelmiä ei aina nähdä heti. Mutta jatkamme joka päivä, sillä se on elämämme tärkein asia. 

Tavoitteena on pelastaa riippuvuuden siteissä olevia, joita on nöyryytetty ja loukattu, ja riistetty oman arvon tunto. Haluamme palauttaa heille toivon elämään.

"Te ruokitte ja saarnaatte"

Jatkamme edelleen myös viikoittaista soppakeittiötä alueen köyhille ja saarnaamme evankeliumia ja vapahtajaamme Jeshuaa. Tämän lisäksi viemme ruokaa koteihin sellaisille vanhuksille ja sairaille, jotka eivät pysty tulemaan itse paikalle. 

Tahdomme sanoa Missiomaailman väki, että te ruokitte ja saarnaatte evankeliumia näille ihmisille. Te annatte mahdollisuuden kuulla ja oppia Vapahtajasta. Annatte sen niille, jotka ovat nälkäisiä ja murtuneita, eivätkä voi itse kuulla sitä kotonaan.

”Silloin kuningas sanoo niille, jotka ovat hänen oikealla puolellaan: ’Tulkaa isäni siunatut, valtakuntaan, joka oli valmistettu teille jo ennen maailman alkua: sillä minä olin nälkäinen, ja te annoitte minulle syödä, minä olin janoinen, ja te annoitte minulle juoda, minä olin kulkuri ja te otitte minut asuntoihinne, olin ilman vaatteita ja te vaatetitte minut, kun olin sairaana tai vankilassa, te tulitte katsomaan minua.’ Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle ja sanovat: ’Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja annoimme sinun syödä, milloin janoisena ja annoimme sinun juoda. Ja milloin näimme sinun kuljeksivan ja otimme sinut kotiimme, tai ilman vaatteita ja vaatetimme sinut?’ Ja kuningas vastaa ja sanoo heille: ’Totisesti minä sanon teille, koska te teitte tämän minun vähimmille veljilleni, te teitte sen minulle.’" (Matt 25:34-40)

Maximin todistus

Hiljattain eräs nuori mies nimeltä Maxim tuli keskukseemme. Hänet oli kutsunut Konstantin, joka on yksi kuntoutuvista asukkaistamme ja palvelee ylistystiimissä soittaen saksofonia.

Maxim kertoi ongelmastaan: hän oli eronnut vaimostaan ja eli nyt yksin ilman mahdollisuutta nähdä lapsiaan. Kotiongelmien ja vakavan rahatilanteen takia hän oli langennut alkoholiin.

Maxim pyysi meiltä apua, ja Herra alkoi heti tehdä työtä hänessä. Maximin vaimo, joka näki merkittävän muutoksen miehessään, salli tämän tavata lapsensa. Olimme innoissamme ja onnellisia! Lapset osallistuivat mielellään seurakuntamme pyhäinpäivän kokoukseen, jossa he saivat lahjoja sekä tavata myös taivaallisen Isänsä, Vapahtaja Jeshuan. 

Rakkaudella ja siunauksin,

Dima ja Ella Brodkin


Kuvia sopppakeittiöstä.


Ella jakaa Jumalan Sanaa.

Missiomaailma Israelissa

  • Soppakettiö kolme kertaa viikossa Beerseban köyhille
  • Huumehoitokoti miehille
  • Messiaaninen seurakunta
  • Exodus-työ