HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Alexander Chudojnikin todistus


Alexander Chudojnikin (vas.) tuli kuntoutuskeskukseemme lähes kuolleena. Tänään mies on löytänyt Jeesuksen ja on kunnossa. Hänen vanhempansa haluavat tietää, miksi Jumala pystyi auttaamaan, vaikka he eivät voineet.

Voisimme sanoa, että tämän veljen todistus on yksinkertainen ja hyvin tutun oloinen.

Juominen ja tupakointi alkoivat jo nuorena. Kun hän saapui keskukseemme, hän ei kyennyt kävelemään ilman apua ja jotkut elintärkeät elintoiminnot olivat pettämässä. Hänen tilansa oli niin vakava, että meidän oli vaikea uskoa, että hän oli elossa.

Mutta kun inhimillinen toivo loppuu, Jumala aloittaa työnsä. Herran työ tässä miehessä on selittämätön ja vaikea kuvailla, se täytyy nähdä ja kokea joka päivä. Sisar Irene, joka aloitti avustamistyön soppakeittiöllä samaan aikaan kun Alexander saapui todistaa: En ole koskaan nähnyt Jumalaa, mutta nähdessäni Alexin ja mitä Hän on tehnyt hänessä, uskon ilman epäilystä Jumalan olevan ja että Hän on kykenevä muuttamaan kaiken elämässämme!

Alex on suorittanut eheytymisohjelmamme, tekee työtä ja auttaa keskuksella. Hänellä on hyvä suhde perheeseensä, vaikka alussa koko perhe oli häntä vastaan. Jo muutaman Alexin kotivierailun jälkeen hänen vanhempansa pyysivät lähettämään Raamatun ja jopa muuta kirjallisuutta. He halusivat mitä oli tapahtunut heidän poikansa elämässä, jota he eivät olleet kyenneet auttamaan, vaikka olivat yrittäneet kovasti koko hänen elämänsä ajan.

Dima ja Ella Brodtkin

Missiomaailma Israelissa

  • Soppakettiö kolme kertaa viikossa Beerseban köyhille
  • Huumehoitokoti miehille
  • Messiaaninen seurakunta
  • Exodus-työ