HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Jeesus antoi uudet hampaat

Kun Dima tuli kuntoutuskeskukseemme ja luovutti elämänsä Jeesukselle, hänen elämässään alkoi  tapahtua.

Ensiksi Diman sydämeen syntyi vahva halu lämmittää suhteita sukuun ja äitiinsä. Se tuotti tulosta. Tänä päivänä äiti käy usein poikansa luona ja heidän suhteensa vahvistuu entisestään.

Seuraava askel tapahtui oikeudessa, jossa pidettiin suullinen kuuleminen Diman velka-asiassa. Ihme tapahtui, kun tuomari julisti hänet vapaaksi vastuista todeten että veloissa oli ollut kyse juonittelusta. Ihmiset, jotka olivat nostaneet kanteen Dimaa vastaan, suostuivat sopimukseen!

Samana päivänä tapahtui vielä aivan yliluonnollinen ihme: Heti oikeudenkäynnin jälkeen Dima meni hammaslääkärille, koska 19 hänen hampaistaan oli reikiintynyt. Kuvat oli otettu jo vuosi aiemmin ja joka päivä hänen hampaitaan särki. Mutta kun lääkäri otti nyt uuden kuvat aikoessaan aloittaa poraukset, ei mitään paikattavaa löytynytkään! Kaikki 19 hammasta olivat muuttuneet uusiksi ja reiättömiksi! Lääkäri tutki kuvat ja suun uudelleen ja vieläkin uudelleen kohottaen lopulta kätensä tyrmistyksissään...

”Jeshua on parantanut minut!”, julisti Dima ja pyysi lääkäriltä dokumentit todisteeksi.

Tänään Dima tekee parhaansa palvellakseen Armon talossamme. Hän ylistää Herraa ja todistaa jokaiselle, mitä Jumala on hänelle tehnyt.

Dmitry ja Elmira Brodkin
Israel 

Missiomaailma Israelissa

  • Soppakettiö kolme kertaa viikossa Beerseban köyhille
  • Huumehoitokoti miehille
  • Messiaaninen seurakunta
  • Exodus-työ