HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Herra pelastaa ja parantaa Israelissa


Sisarukset Marina ja Tatiana. Keskellä Dima Brodtkin.

Huhtikuussa meillä oli jälleen paljon toimintaa. Yksi niistä oli tilaisuus, jossa sisarukset Tatiana ja Marina kastettiin. Marina vapautui sidoksista ja pystyy nyt jälleen normaaliin elämään. Jumala on parantanut myös ihmeellisesti pientä Samuelia, jonka syntyi sydänvikaisena ja sokeana.

Marina opiskeli sairaanhoitajaksi kun hän sairastui. Hän ei pystynyt kunnolla puhumaan, kuulemaan tai kirjoittamaan. Marina ei voinut jatkaa opintojaan. Arveltiin, että vaivat johtuvat jostakin fyysisestä sairaudesta, mutta todellisuudessa ongelma oli hengellinen.

Uskoontulon ja rukousten jälkeen Marina vapautui ihmeellisesti hengistä, jotka häntä sitoivat. Nyt hän on jälleen kykenevä jatkamaan opintojaan. Hän saa jopa parempia numeroita kuin aiemmin. Huhtikuussa kastoimme Marinan ja hänen sisarensa Tatianan. Vesikasteen lisäksi he saivat myös Pyhän Hengen kasteen. Sisarukset ylistävät Jumalaa ja me uskomme ihmeisiin!

Pieni Samuel

Yhdeksän kuukautta sitten Oksana ja Alex Asterlinin saivat perheeseensä viidennen lapsen. Kun lapsi oli vielä äitinsä kohdussa, lääkärit ennustivat hänelle monia sairauksia. Päällimmäisin diagnoosi oli sydämen hyvin vakava läppävika. Lääkärit kertoivat myös, että lapsi tulee olemaan todennäköisesti sokea ja kehitysvammainen.

Oksanaa kehotettiin toistuvasti ottamaan abortti. Hän epäröi luottaako lääkärien ohjeisiin vai Jumalaan. Tämä oli hänelle vaikeaa, koska perheessä on jo ennestään yksi kehitysvammainen lapsi. Synnyttäminen oli todella uskon varaan astumista.

Ensimmäinen ihme, jonka Jumala teki, oli että Samuel syntyi normaalina, ilman epämuodostumia. Hän ei myöskään kuollut synnytyksen jälkeen. Lääkärit eivät kuitenkaan vielä luopuneet alkuperäisistä diagnooseista. He kertoivat, että sydänoperaatio täytyy tehdä viimeistään puolen vuoden sisällä. He myös totesivat, että lapsi on sokea.

Näkö tulee!

Kuukausi synnytyksen jälkeen rukoilimme kokouksessamme lapselle näköä, ja Jumala vahvisti sanansa. Lapsen näkö parani. Kiitos herra Yeshualle! Hän parantaa ja on sama eilen, tänään ja ikuisesti.

Mutta nyt tuli uusi ongelma. Aukko Samuelin kallon päälaella kasvoi umpeen liian nopeasti. Se vahvisti epäilyjä siitä, että lapsella olisi kehityshäiriöitä. Tällä hetkellä lääkärit kuitenkin sanovat, että Samuel vastaa herkästi ärsykkeisiin ja näyttää kehittyvän normaalisti. Kiitos Jumalalle!

Olemme myös odottaneet sitä, että Jumala parantaisi Samuelin sydämen. Ja Herra näytti armonsa! Viimeisimmässä kokouksessamme Asterlinin perhe todisti: Sydänoperaatiota voidaan siirtää viidellä vuodella. Me kuitenkin uskomme, että Samuelin täydellinen parantuminen tapahtuu ennen tätä. Me uskomme Yeshuan voimaan tehdä terveeksi ja hänen uskollisuuteensa omaan sanaansa. Kunnia Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle! Jumala on hyvä ja armollinen! Ja kiitos myös teille kaikille, jotka olette olleet uskollisia rukouksessanne.

Rukousaiheita

Pyydämme teitä rukoilemaan Kibbutsi-projektimme puolesta. Olemme neuvottelemassa kibbutsin perustamisesta Negeviin, jossa mm. kuntoutuskeskuksemme asukkaat saisivat käydä työharjoittelua.

Rukoile myös "Anna kansani mennä" -projektimme puolesta, jonka tarkoituksena on auttaa Israeliin palaavia juutalaisia heidän ensiaskeleissaan.

Pyydämme myös jatkamaan rukousta seurakuntamme ja kaiken sen tekemän työn puolesta: soppakeittiön, kuntoutuskeskuksen ja evankelioimisen.

Rukoile nuorten ja lasten palvelutyön ja heidän johtajiensa puolesta.

Kiitos yhteistyöstä. Rakastamme teitä. Olkaa siunattuja kaikilla elämänalueillanne.

Dima ja Ella Brodtkin

Missiomaailma Israelissa

  • Soppakettiö kolme kertaa viikossa Beerseban köyhille
  • Huumehoitokoti miehille
  • Messiaaninen seurakunta
  • Exodus-työ