HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Markuksen raportti Armon talolta Beersebasta


Markus, Dima ja Ella Prodkin, Yakov ja Carla Bouters Armon talolla kesäkuussa 2017.

Kesäkuussa 2017 vierailin Beersebassa katsomassa, miten työ maahanmuuttajien parissa edistyy Nahalei Tikva -yhdistyksen ylläpitämässä Armon talossa.

Lue lisää...

Kuvia Israelista

Kuvia Israelin lähetysmatkalta 10/2014. Kuvassa Valla ja Dima Brodkin sekä Markus Korhonen.

Lue lisää...

Israel


Prodkinien perhe: Polina, Dima, Ella, Simon ja Valla.

Kirjoitan tätä kirjettä 15.7. klo 19. Sain juuri yhteyden Bershevaan Prodkinien perheeseen. Tytär Polina kertoi nopeasti kuulumiset:  

"Istumme täällä turvahuoneessa. Sireenit soivat. Tänään aamulla piti alkaa tulitauko, mutta Hamas ei ole säästellyt rakettien ampumisessa, niitä on tullut tänäänkin Israeliin 76!

Lue lisää...

Jeesus antoi uudet hampaat

Kun Dima tuli kuntoutuskeskukseemme ja luovutti elämänsä Jeesukselle, hänen elämässään alkoi  tapahtua.

Ensiksi Diman sydämeen syntyi vahva halu lämmittää suhteita sukuun ja äitiinsä. Se tuotti tulosta. Tänä päivänä äiti käy usein poikansa luona ja heidän suhteensa vahvistuu entisestään.

Seuraava askel tapahtui oikeudessa, jossa pidettiin suullinen kuuleminen Diman velka-asiassa. Ihme tapahtui, kun tuomari julisti hänet vapaaksi vastuista todeten että veloissa oli ollut kyse juonittelusta. Ihmiset, jotka olivat nostaneet kanteen Dimaa vastaan, suostuivat sopimukseen!

Lue lisää...

Voimallista sanaa keskellä Jerusalemia


Saarnan jälkeen koko seurakunta siirtyi huoneiston avaralle parvekkeelle siunaamaan Jerusalemia ja toivottamaan sille rauhaa (Ps. 122:6). Parvekkeelta avautuu aivan huikea näköala yli Jerusalemin.

Messiaaninen Havura-seurakunta kokoontuu aivan Jerusalemin keskustassa, korkean kerrostalon 14. kerroksessa, rukoustornissa. Tätä venäjänkielistä seurakuntaa johtaa pastori Victor Blum vaimonsa Julian kanssa. Missiomaailman ystävillä oli etuoikeus tukea tämän seurakunnan istutusta vuosi sitten.

Lue lisää...

Messiaaninen seurakunta Israeliin

Missiomaailma keräsi viime vuonna pesämunan messiaanisen seurakunnan perustamiseen Israeliin Viktor ja Julia Blumin kautta. Seurakunta on perustettu Jerusalemiin. Sen nimi on Chavurat Brit Am.

Lue lisää...

Herra pelastaa ja parantaa Israelissa


Sisarukset Marina ja Tatiana. Keskellä Dima Brodtkin.

Huhtikuussa meillä oli jälleen paljon toimintaa. Yksi niistä oli tilaisuus, jossa sisarukset Tatiana ja Marina kastettiin. Marina vapautui sidoksista ja pystyy nyt jälleen normaaliin elämään. Jumala on parantanut myös ihmeellisesti pientä Samuelia, jonka syntyi sydänvikaisena ja sokeana.

Lue lisää...

Yuri - "haudasta noussut"


Yuri tuli Israelin hoitokotiimme. Jeesus kosketti häntä ja viikon kuluttua hän oli jo kuin uusi mies.

Yuri tuli luoksemme psykiatrisesta sairaalasta. Hän oli riivattu ja likainen, sylki valui hänen suupielistänsä. Yuri kärsi juoppohulluudesta ja häiritsi ihmisiä. Hän ei pystynyt pidättämään virtsaansa ja haisi tämän vuoksi kammottavalle.

Lue lisää...

Herra nosti Alexin pyörätuolista


Alexander oli liikuntakyvytön ja perheetön kun hän tuli Israeliin. Jumala antoi hänelle molemmat tiedonsanojen jälkeen.

Haluamme kertoa yhdestä veljestämme, joka parani ihmeen kautta pyhien rukouksella. Hänen nimensä on Alexander Asterlin.

Lue lisää...

Diman ja Ellan raportti Israelista


Jumala vapautti Maximin. Nyt hän saa tavata lapsiansa.

Vuoden alussa aloitti seitsemän uutta henkilöä kuntoutusohjelman keskuksessamme. Kolme heistä on huumeriippuvaisia ja neljä kiinni alkoholissa. Opetamme heille Raamattua ja rukoilemme, että he vapautuvat. Tämä rakkauden työ ei ole helppo tehtävä ja täydellinen kuntoutuminen vaatii pitkän ajan. Siksi hedelmiä ei aina nähdä heti. Mutta jatkamme joka päivä, sillä se on elämämme tärkein asia. 

Lue lisää...

Alexander Chudojnikin todistus


Alexander Chudojnikin (vas.) tuli kuntoutuskeskukseemme lähes kuolleena. Tänään mies on löytänyt Jeesuksen ja on kunnossa. Hänen vanhempansa haluavat tietää, miksi Jumala pystyi auttaamaan, vaikka he eivät voineet.

Voisimme sanoa, että tämän veljen todistus on yksinkertainen ja hyvin tutun oloinen.

Lue lisää...

Raportti Israelista


Anna Liisa ja Veijo Hämäläinen vierailivat Mission Israelin lähetyskohteessa toukokuussa 2012.

Israelin väkiluku on nykyisin jo noin seitsemän miljoonaa. Siihen kuuluu venäjää äidinkielenään puhuvia yli kaksi miljoonaa. He ovat tulleet paitsi itse Venäjältä, myös muista entisen Neuvostoliiton ja Itä-Euroopan maista.

Lue lisää...

Missiomaailma Israelissa

  • Soppakettiö kolme kertaa viikossa Beerseban köyhille
  • Huumehoitokoti miehille
  • Messiaaninen seurakunta
  • Exodus-työ