HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Maaliskuun raportti Intiasta


Lastenkotimme vanhimpia lapsia. Osa opiskelee jo Collegessa ja yliopistossa.

Raamattukoulumme ohjelmassamme on tässä kuussa joitain erityistä. Kaikki lapsemme opettelevat laulamaan, rukoilemaan ja ylistämään Herraa itsenäisesti. He opiskelevat myös Raamattua hyvin huolellisesti. Lapset ovat hyvin innoissaan tästä. Välillä kutsumme hyviä vierailevia opettajia, jotta lapsilla olisi mahdollisuus kuulla Jumalan Sanaa myös uusilta puhujilta.

Vanhimmat lapsemme vierailevat luokissa ja osallistuvat Raamatun opettamiseen, laulamiseen ja rukoilemiseen nuorempien sisartensa kanssa. Lapset iloitsevat tästä ja kasvavat kokonaisvaltaisesti kehittyen fyysisesti, hengellisesti, mieleltään ja sosiaalisesti.

Koulu-uutisia

Vanhimmmista lapsistamme Anita, Jajarani ja Grace opiskelevat yliopistossa. Heillä on tähtäin pitkällä tulevaisuudessa. Kaksi muuta, Kuntala Pani ja Tobu, osallistuvat tänä vuonna Collegen pääsykokeisiin. 

Kotimme kasvattaa lapsia tuleviksi johtajiksi. Lapset uskovat, että Missiomaailman lähettämä tuki on lahjaa Jumalalta heille, ja niin heillä on usko kirkkaasta tulevaisuudesta.

Lahjoitusten käyttö

Missiomaailman lähettämä tuki käytetään lasten - ja myös aikuisten - hyväksi seuraavilla tärkeillä tavoilla:

- lasten ruokaan
- hygieniaan ja terveydenhoitoon
- rakennuksen vuokriin
- sähköön
- vesilaskuun
- keittäjän, vierailevan lääkärin, opinnonohjaajan, johtajan ja vartijan palkkoihin

Evankeliointi

Jumalan ohjauksessa viemme pelastussanomaa eri kastien, uskontokuntien ja kulttuurien ihmisille.

Monet ihmiset ovat kiinnostuneet kuuntelemaan Jumalan Sanaa. Jotkut ovat jo ottaneet Kristuksen vastaan Herranaan ja Vapahtajanaan.

Haluaisimme istuttaa seurakuntia erityisesti maaseudun kaukaisten alueiden kyliin. Haluamme, että kaikki ihmiset kuulisivat Jumalan Sanaa ja uskoisivat Häneen.

Tavoitteemme on rakentaa kirkkoja, jotta Jumalan kansalla olisi pysyvä paikka, johon voisivat kokoontua laulamaan, rukoilemaan ja palvomaan Jumalaa joka päivä. Se auttaisi seurakunnan jäseniä pitämään itse huolta seurakunnasta tulevaisuudessa.

Jumala siunatkoon sinua!

Pastori V.V.Raju
Intian työn johtaja 


- Monet ihmiset ovat kiinnostuneet kuuntelemaan Jumalan Sanaa. Jotkut ovat jo ottaneet Kristuksen vastaan Herranaan ja Vapahtajanaan. Kuva on eräästä maaseudun kylästä, johon viemme evankeliumia.  

Kuvat Pertti Muikku ja pastori Raju

Missiomaailma Intiassa

  • Deborah-lastenkoti Jeyporessa
  • Kummiohjelma
  • Evankeliointikampanjat