HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Markon kokemuksia Intian kampanjasta


Mies sai kuulon oikeaan korvaansa ja kasvain hävisi rinnasta.

Evankelistana ja lähetyssaarnaajana on vaikeaa löytää suurempaa motivaattoria palvelutyöhön kuin monituhatpäinen kuulijakunta, joista varmuudella yli 50% on hinduja, jotka eivät usko Jeesukseen Kristukseen. Tämä oli kokemukseni viimeisimmässä Intian evankelioimiskamppanjassamme Jagdalpurissa.

Keskityin saarnaamisessani evankeliumin perustotuuksiin: Jeesus kuoli, haudattiin ja nousi ylös ja hän toimii tänä päivänä antaen syntejä anteeksi ja parantaen sairauksista. Joka ilta rukoilimme yksinkertaisen evankeliumin saarnan jälkeen pelastusrukouksen ja suuri oli se joukko hinduja, jotka pyysivät Jeesusta sydämeensä: mahdollisesti 7000-10000. Jumala yksin tietää kuinka moni todella uudestisyntyi.

Kampanjan kehityskulku noudatteli normaalia evankelioimiskampanjan kehityskaavaa: ensimmäisenä iltana paikalla oli 3000-4000 kuulijaa. Seuraavana iltana väkijoukko oli kasvanut jo noin 5000 – 7000 ihmiseen ja viimeisenä iltana Jagdalpurin keskusaukiolle oli kokoontunut jo reilusti yli 10 000 kuulijaa.

Kampanjan viimeiseen tilaisuuteen oli saapunut Jagdalpurin alueen Bastarin osavaltion kuningas ja useita kaupungin eri tahojen virkamiehiä. Saimme vierailla kampanjan jälkeisenä aamuna kuninkaan vieraina palatsissa ja viettää hetkisen hänen kanssaan ennen matkaamme lentokentälle.

Elävä Jeesus

Oli liikuttavaa nähdä kuinka elävä Jeesus Kristus vahvisti sanansa parantaen sairaita. Ensimmäisenä iltana menin uskoontulokutsun jälkeen lavan eteen ja rukoilin henkilökohtaisesti satojen ja taas satojen ihmisten puolesta, jotka tungeksivat ympärilläni ja tahtoivat saada siunauksen. Muina iltoina rukoilin yleisesti sairasten puolesta lavalta. Erilaisia vaivoja ja sairauksia parani ja saimme kuulla todistuksia lavalla mm, kuinka kasvaimia hävisi, kuuro korva sai kuulonsa ja halvaantunut käsi sai toimintakykynsä takaisin Jeesuksen parantavan voiman kosketuksesta. Käsiä ja jalkoja parani ja monia erilaisia kipuja selästä ja raajoista hävisi Jumalan voiman kosketuksesta.

Kiitos kun rukoilet

Tulemme kehittämään evankelioimiskampanjatoimintaa jatkossa, jotta jälkihoito paikallisseurakuntien kanssa tehostuu entisestään ja saamme toimitettua hyvää jälkihoitomateriaalia vasta uskoontulleille. Taivaassa on suuri ilo kun yksi syntinen kääntyy ja tekee parannuksen.

Kiitos kun rukoilet puolestamme ja seisot kanssamme yhteisrintamassa, jotta tuhannet voivat löytää Jeesuksen pelastajanaan ja vapahtajanaan vuonna 2013.

Marko Selkomaa


Tämän naisen halvaantunut käsi tuli terveeksi.


Hindu-nainen näki näyn, että Jeesus tuli hänen luoksensa kampanjassa ja sanoi: Mene lavalle, ja sinä pelastut ja sinun elämäsi muuttuu.


Sadat ihmiset halusivat rukoiltavaksi ja siunattavaksi.


Aamupäivisin järjestettiin pastoreille oma seminaari.


Bastarin kuninkaan (punaisessa asussa) luona aamupalalla.

Kuvat Markus Korhonen ja Pertti Muikku

Missiomaailma Intiassa

  • Deborah-lastenkoti Jeyporessa
  • Kummiohjelma
  • Evankeliointikampanjat