HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Intian orpokodissamme valmistujaisia

Lastenkotimme 186 lasta voivat hyvin ja lähettävät terveisiä. Koulujen päättyessä saimme iloisina todeta, että koululaisemme saivat hyviä arvosanoja ja jokainen voi jatkaa ylemmälle luokalle.

Kaksi tytöistämme, Kuntala ja Tabu, läpäisivät 10. asteen tutkinnon ja hakevat collegeen. Veety ja Chinni opiskelevat toista vuotta collegessa. He haluavat valmistua insinööreiksi. Anitha valmistui collegesta ja hakee nyt töitä hallitukselta.

Kuumuus laihduttaa

Meillä on kesä ja todella kuumaa. Monet lapsistamme ovat alkaneet laihtua sen tähden. Olemme siksi rukoilleet ilmastointilaitetta. Kukaan lapsistamme ei ole kuitenkaan sairas, kiitos siitä Jumalalle.

Levottomuuksia Jagdalpurissa

Viime marraskuussa pidimme suuren evankelioimiskampanjan Jagdalpurissa. Muutama päivä sitten terrroristiryhmä tappoi 28 alueen johtajaa. Kristityt ja monet muutkin Jagdalpurin alueella ovat peloissaan. Erityisesti nyt on oikea aika julistaa heille evankeliumia. Ole mukana rukoilemassa.

Koulutarvikkeet seuraavalle lukukaudelle

Kiitos tuestasi, se on lapsillemme elintärkeää. Hankimme kohta tulevan lukukauden koulutarvikkeet. Yhdelle lapselle ne maksavat n. 20 euroa. Rukoile, voisitko olla antamassa normaalin tukesi lisäksi tähän tarpeeseen.

Kiittäen ja siunaten Hänen valtakuntansa tähden,

Pastori V.V. Raju

Missiomaailma Intiassa

  • Deborah-lastenkoti Jeyporessa
  • Kummiohjelma
  • Evankeliointikampanjat