HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Mariyamin kirje kummille:

Hyvä rakastava Isä, ensin haluan tervehtiä sinua Jeesuksen nimessä. Nimeni on Mariyam. Opiskelen 10:nnellä luokalla. Kyläni nimi on Gandahati. Synnyin pienessä kylässä kristittyyn perheeseen vuonna 2002. Kun olin pieni, äitini menehtyi. Kaksi vuotta sen jälkeen myös isäni pääsi Taivaan kotiin.

Lue lisää...

Koskettavia kohtaamisia Deborahissa


Lapset voivat hyvin ja heistä huokuu elämänilo, nauru ja leikin riemu. 

Saavuttuamme Deborah-lastenkodin pihaan kaikki lapset olivat toivottamassa meitä lämpimästi tervetulleiksi. Kohta heidän keskeltään pieni tyttö juoksi halaamaan meitä ja kuiskasi "Mama, papa". Hän ei olisi halunnut irrottaa otettaan. Tuossa hetkessä ymmärsin sen rakkauden vaikutuksen, jota nämä lapset ovat saaneet kokea Missiomaailman ystävien kautta vuosien ajan.

Lue lisää...

Terveiset Intian lastenkodista!

Jageswar lähettää terveiset Suomeen 19.10.2015. Hän on yksi Missiomaailman ylläpitämän Deporah -kodin lapsi Intian Jeyporessa.

Lue lisää...

Sängyt hankinnassa Intian lapsille

Tällä hetkellä Intian Deporah-orpokodin lapset nukkuvat patjoilla ja haluamme ostaa heille sängyt. Hankimme aluksi 50 kerrossänkyä, yhden hinta on n. 100 euroa.  Jos haluat olla mukana tässä hankkeessa, lahjoita Intian viitteellä. Kiitos  lahjastasi!

Intian viite: 9001

Terveiset Intiasta


Deporah -orpokodissa on lähes 200 lasta. He lähettävät sydämelliset terveiset. Etualalla Juha Ranta-Ojala, Markus Korhonen ja Teemu Koivisto.(Kuva Pertti Muikku)

Pihamaalle oli järjestäytynyt noin 200 lasta ja aikuista juhlimaan Intian itsenäisyyspäivää. Meidät otetiin iloisesti vastaan ja saimme huomata, että vierailuamme oli odotettu ja valmisteltu pitkään. Saimme kaulaamme kukkaseppeleet intialaiseen tapaan ja sitten alkoi lasten tanssiesitykset, lipunnostot ja monenlaiset muut ohjelmat. Lasten aitous ja into sai hymyn kasvoillemme.

Lue lisää...

Kokemuksia Deporah-orpokodista


Deporah on ainoa kristiilinen lastenkoti Jeyporessa. Lapsista 80%:lla on hindu-tausta ja useimmat heistä ovat kuulleet opetusta Jeesuksesta vasta lastenkodilla. (Kuva: Pertti Muikku)

Oli hyvä nähdä millainen Deporah on. Olin tavannut osan lapsista pari vuotta sitten Jagdalpurin kampanjassa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kävin paikanpäällä.

Lue lisää...

Alusta saakka

Anita Naik on ollut Deporah-orpokodissa sen perustamisesta saakka. Hän on valmistunut jo collegesta ja tekee vapaaehtoisesti sosiaalityötä Deporahissa. Anita on myös hyvä laulaja ja hän opettaa nuoremmille lapsille ylistystansseja.

Kuva: Pertti Muikku

Intian lapset koulutiellä


Juuri nyt Intiassa on meneillään sadekausi ja lapset tarvitsevat sadeasuja.

Terveiset Jeesuksen nimessä, voimme hyvin. Tällä hetkellä kodissamme on 180 lasta. He ovat iältään 4-21 vuotiaita. Lapset aloittivat jälleen koulun kesän jälkeen.

Lue lisää...

Intian orpokodissamme valmistujaisia

Lastenkotimme 186 lasta voivat hyvin ja lähettävät terveisiä. Koulujen päättyessä saimme iloisina todeta, että koululaisemme saivat hyviä arvosanoja ja jokainen voi jatkaa ylemmälle luokalle.

Lue lisää...

Maaliskuun raportti Intiasta


Lastenkotimme vanhimpia lapsia. Osa opiskelee jo Collegessa ja yliopistossa.

Raamattukoulumme ohjelmassamme on tässä kuussa joitain erityistä. Kaikki lapsemme opettelevat laulamaan, rukoilemaan ja ylistämään Herraa itsenäisesti. He opiskelevat myös Raamattua hyvin huolellisesti. Lapset ovat hyvin innoissaan tästä. Välillä kutsumme hyviä vierailevia opettajia, jotta lapsilla olisi mahdollisuus kuulla Jumalan Sanaa myös uusilta puhujilta.

Lue lisää...

Markon kokemuksia Intian kampanjasta


Mies sai kuulon oikeaan korvaansa ja kasvain hävisi rinnasta.

Evankelistana ja lähetyssaarnaajana on vaikeaa löytää suurempaa motivaattoria palvelutyöhön kuin monituhatpäinen kuulijakunta, joista varmuudella yli 50% on hinduja, jotka eivät usko Jeesukseen Kristukseen. Tämä oli kokemukseni viimeisimmässä Intian evankelioimiskamppanjassamme Jagdalpurissa.

Lue lisää...

Liikuttava kohtaaminen lasten kanssa


Markus Korhonen puhumassa orpokotimme lapsille 10.11.2012. Deporah-kodissa on 186 lasta, joista 80 oli tullut kampanjaan.

Kampanjan aikana emme ehtineet käydä Deporah-orpokodissamme Raipurissa, johon oli useamman sadan kilometrin matka, mutta melkein puolet lapsistamme oli tullut junalla kampanjaan ja tapaamaan meitä.

Lue lisää...

20 000 osallistujaa Jagdalpurin kampanjassa

TUHANNET VASTASIVAT USKOONTULOKUTSUUN

Missiomaailman Intian kampanja Jagdalpurissa 8.-11.11. oli menestys. Tilaisuuksiin osallistui noin 20 000 ihmistä, joista vähintään puolet olivat hinduja. Tuhannet vastasivat uskoontulokutsuun ja monet todistivat paranemisista.

Lue lisää...

Deporah-orpokotimme täyttää 10 vuotta

Deporah-orpokoti perustettiin vuonna 2002 kahdelletoista katulapselle Jeyporeen, Intiaan. Jumalan armosta kodissamme on heitä tänään 186. Kiireellisin tarpeemme olisi saada lapsille koulukirjat.

Lue lisää...

Missiomaailma Intiassa

  • Deborah-lastenkoti Jeyporessa
  • Kummiohjelma
  • Evankeliointikampanjat