HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Toivoa Haitin orvoille


Missiomaailma on auttanut John ja Wislina Weslytä Haitin maanjäristyksestä lähtien, jossa he menettivät äitinsä ja nuoremmat siskonsa.

John on 12-vuotias ja hänen siskonsa Wislina vain 4-vuotias. Heidän äitinsä ja pikkusiskonsa katosivat maanjäristyksessä 2010 tuhansien muiden ihmisten joukossa. Siitä lähtien he ovat asuneet erillään isoäitiensä luona, koska kummallakaan isoäidillä ei ole varaa elättää molempia lapsia yhdessä.

Lapsilla on kuitenkin yksi yhteinen tapaamispaikka. He kohtaavat joka päivä Cuisine de Solidarité MUCI:ssa – Missiomaailman avustamassa katukeittiössä. Siellä noin kolmekymmentä lasta saa lämpimän aterian, puhdasta vettä ja mehua. Se on myös paikka tavata ystäviä ja esimerkiksi pelata jalkapalloa yhdessä muiden lasten kanssa.

Missiomaailma avustaa lasten isoäitejä ostamaan sisaruksille lääkkeitä ja vaatteita. Johnilla on terveysongelmia. Wislina odottaa pääsevänsä kouluun, mutta isoäidillä ei ole vielä varaa lähettää häntä sinne.

Kiitos teille Missiomaailman ystävät, sillä apunne tuo näiden sisarusten ja muiden tarvitsevien elämään toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Danel Georges

Missiomaailman toiminnan koordinaattori Haitissa

Missiomaailma Haitissa

  • Katastrofiapu
  • Katulasten ruoka-apu
  • Haitin viite: 8882