HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

BLOGIT

MARKUS KORHONEN

Missiomaailman
kuulumisia 2/2017

 

 

Jumalan kirkkaus

Guillermo Maldonadon kirja Jumalan kirkkaus ilmestyy 17.5. Voit tilata kirjan verkkokaupasta.

***

Guillermo Maldonado: Jumalan kirkkaus

Toimi Jumalan kirkkauden välikappaleena.

Kun saat kokea Jumalan kirkkauden, elämäsi muuttuu ja saat voiman täyttää Hänen sinulle antamat tavoitteet merkittävällä tavalla, niin että lisäät Hänen valtakuntansa vaikutusta maan päällä.

Guillermo Maldonado on palvelutyössään todistanut Jumalan yliluonnollisen voiman ja kirkkauden manifestoitumista yli kahdenkymmenen vuoden ajan yli 50 maassa. Jumala on käyttänyt häntä saaden sokeat näkemään, kuurot kuulemaan, rammat kävelemään, kuolleet heräämään ja ahdistuneet vapautumaan. Hän on saanut syvää oivallusta Jumalan kirkkaudesta ja tekstinsä kautta hän johdattaa sinut:

- ymmärtämään Jumalan kirkkauden luonnetta
- alkamaan aidon palvonnan
- nauttimaan Jumalan läsnäolon etsimisen hyödyistä
- ottamaan vastaan ilon, rauhan ja oikean suunnan
- antamaan sinulle taidon voimallisesti johdattaa toisia Kristuksen luo
- tuomaan esiin Jumalan kirkkauden ihmeiden, parantumisten, vapauttamisten, merkkien ja tunnustekojen kautta
- erottamaan aidon hengellisen voiman valheellisesta

Jumala suunnitteli ihmisen sellaiseksi, että tämä voisi jatkuvasti elää Hänen läsnäolonsa kirkkaudessa. Tämä kirja vastaa sydämesi kaipaukseen, niin että voit tuntea Hänet paremmin, ja näyttää, miten voit tuoda esiin hänen yliluonnollisen voimansa toimimalla Hänen kirkkautensa välikappaleena.

***

Kääntäjän kommentti

Suomalaista lukijaa kiinnostaa Maldonadon rehellinen ja realistinen näkemys seurakunnan tilasta. Joka puolella maailmaa hän on törmännyt itseriittoisiin seurakuntiin, joissa on kiva istua, mutta joissa ei tapahdu mitään. 

Seurakunnan jäsenet ovat uskovia, mutta kertaakaan he eivät ole todistaneet kadotukseen menevälle Kristuksen työstä. Kertaakaan ei sairasta ole parannettu, vangittua vapautettu, ongelmassa olevaa eheytetty tai Jumalan voimaa kutsuttu tekemään ihmettä. 

Palvelukset ovat seuranneet samaa kaavaa kuin aina, eikä Pyhälle Hengelle ole annettu tilaa toimia. Hintaa Kristuksen tuoksun levittämisestä ei ole maksettu, vaan on jääty omalle mukavuusalueelle. 

Maldonado tunnustaa olleensa samanlainen itsekin, ennen kuin Jumalan kirkkaus valtasi Hänet. Hän ei lannista ketään, vaan näyttää konkreettisesti, miten Jumalan kirkkaus toimii, miten Pyhän Hengen voi kutsua toimimaan, miten voi itsekin syttyä palvelemaan välikappaleena. 

Ihme on, jos tämän kirjan lukija loppuun päästyään laskisi sen sivuun ja toteaisi: taas yksi ulkomainen julistaja lisää. Pikemminkin lukija havaitsee kaipaavansa jotain siitä, mistä kirjassa konkreettisesti kerrotaan. Ja hän onkin muuttunut!

Veijo Hämäläinen

 

Uusin lehti

Ryhdy kummiksi

Videoarkisto - Youtube

Yliluonnollinen nyt - Guillermo Maldonado

Vieraile verkkokaupassamme