Tällä hetkellä valmistelemme ahkerasti Kingdom -konferenssia, joka pidetään Vantaan Energia Areenalla 25.-26.5.2018. Odotamme tapahtumaan noin 3000 kävijää.

Tapahtumassa on puhumassa kansainvälisesti tunnetut puhujat Russel Evans Australista ja Joakim Lundqvist Ruotsista. Ylistyksestä vastaavat Planetshakers -band Australiasta sekä Kingdom Sound, joka on Missiomaailman oma ylistyskokoonpano. Tänäkin vuonna tapahtumaa on järjestämässä iso joukko seurakuntia ja järjestöjä, joista
jokaisesta olemme erittäin kiitollisia. Kingdom -konferenssi ei ole vain yksittäinen muutaman päivän tapahtuma, vaan kampanja on käynnissä koko kevään ajan. Järjestämme pääkaupunkiseudulla mm. katuevankeliointia, kahvilailtoja, kouluvierailuja ja ylistys- ja rukousiltoja, joihin myös sinä olet tervetullut mukaan!

TYTTÖ, JOLLA OLI UNELMA

Viime kesänä olin Uppsalassa Livets Ordin Eurooppa konferenssissa. Siellä mieleeni jäi seurakunnan johtajan Joakim Lundqvistin puhe unelmista, joka kosketti sydäntäni.

Pastori Joakim kertoi: Eräänä päivänä toimistoni ovelle koputettiin. Ovella oli nuori tyttö, joka vapisevin äänin kertoi vision, että seuraavana kesänä seurakunnan nuorten ryhmän tulisi tehdä evankeliointimatka Pariisin Disneylandiin ja järjestää siellä ylistystapahtuma.

Kun tyttö oli esittänyt asiansa, ajattelin, ettei tämä ole mahdollista toteuttaa ja olin jättämässä asian omaan arvoonsa. Pyhä Henki kuitenkin pysäytti minut ja pyysi edes tarkistamaan, onko tämä Hänestä. Ajattelin, että se on helposti tehty, yhdellä puhelinsoitolla se selviää. Soitin Pariisin Disneylandiin ja hämmästyksekseni sieltä annettiin lupa esiintymiseen. Saimme esiintymisaikaa 15 minuuttia syrjäisellä pienellä lavalla.

Kesällä nuorten ryhmä matkusti Disneylandiin ja piti tuon ylistyskonsertin. Lava oli niin syrjässä, ettei siellä käynyt juuri kukaan. Vain muutama pukumies kävi lähellä pyörähtämässä. Parin viikon päästä Disneylandista soitettiin ja kiitettiin heidän esiintymisestään. Pukumiehet, jotka olivat käyneet katsomassa osuuttamme, olivat Disneylandin johtajia. He olivat pitäneet nuorten ryhmästä ja lupasivat: Saatte ensi kesänä
isomman lavan ja 30 minuuttia aikaa.

Koitti seuraava kesä, jossa evankeliointitilaisuuden lavan sijainti oli parempi ja esiintymisaikaa enemmän. Ihmisiä tuli kuuntelemaan jo paljon enemmän ja taas lavan lähellä näkyi pukumiehiä. Joakim sai taas puhelinsoiton. Disneylandin johtajat kertoivat pitävänsä ryhmästämme niin, että seuraavana kesänä he antaisivat ryhmälle 45 minuuttia päälavalla! Tässä kolmannen kesän esiintymissä nuorten ryhmä sai tavoittaa evankelioimilla valtavan määrän ihmisiä.

NÄKY KINGDOM KONFERENSSISTA SYTTYY!

Palattuani Ruotsista takaisin Suomeen mielessäni oli Joakimin kysymys pastoreille. Kuinka usein seurakunnissa Jumalalta saadut näyt jäävät toteuttamatta vain sen tähden, ettei vanhempi sukupolvi anna nuorten unelmille mahdollisuutta toteutua seurakunnissa?

Aloimme miettimään tiimissämme, miten voisimme järjestää Suomessa evankelioivan tapahtuman, joka yhdistäisi eri sukupolvia ja rohkaisisi unelmoimaan yhdessä. Eräs nuori tiimiläisemme esitti silloin, että meidän pitäisi kutsua tunnettu ylistysliike Planetshakers Suomeen.

Minusta se oli kiinnostava ehdotus. Aloimme katsoa ja lukea netistä, mitä Jumala tekee Planetshakers -seurakunnissa eri sukupolvien välillä ja kuinka Australian historian nopeimmin kasvava seurakunta tavoittaa uutta sukupolvea Jeesukselle. Heidän toiminnassaan on vahva Pyhän Hengen läsnäolo, vaikka toteutus on modernia. Päätimme olla heihin yhteydessä ja hämmästykseksemme kuulimme, että he ovat tulossa juuri siihen aikaan Eurooppaan, jolloin olimme varanneet Energia Areenan. Iloitsemme siitä, että Jumala antaa nuorille tuoreita ideoita ja yhdistää eri sukupolvia toisiinsa. Tähän seikkailuun kutsumme sinutkin mukaan!

Markus Korhonen